LIVE Quiz med Eric og Thomas

LIVE Quiz med Eric og Thomas

 

BLI MED PÅ LIVE QUIZ 9. JUNI KL 19!

Rett over påske arrangerte vi for første gang digital LIVE Quiz på facebook. Vi hadde den gangen rundt 300 stk som fulgte sendingen og deltok i quizen. Dette var så moro at dette vil vi gjøre mer av. Vi har derfor fått med oss lokallaget vårt i Porsgrunn og er klarer for å arrangere to nye LIVE quizer.

16. mai og 9. juni setter Eric Tryland og Thomas Strømstad i gang med nye LIVE quizer. Da er det bare å holde av disse to kveldene, finne fram godstolen, sette på kaffe og gjøre deg klar til quiz. I mellomtiden og mens du gleder deg, så kan du jo bruke tiden på å lese deg opp på nyttig og unyttig kunnskap.

 

SAMLE EN GJENG!

Husk at du også kan samle lokallaget eller en vennegjeng, og opprette lag og se quizen sammen, kanskje til og med på storskjerm! Her er det mange muligheter og rom for kreativitet, så lenge man holder seg innafor myndighetenes anbefalinger for antall og avstand. Som lokallag kan man til og med søke økonomisk støtte til et sånt arrangement, bare ta kontakt med oss! Se HER for mer tips og informasjon. 

Noen ting du kanskje lurer på:

  • Kan Sg LIVE-lokallaget være ansvarlig arrangør og dermed samle flere folk?
    • JA!
  • Hva kreves av en søknad for å få støtte?
    • Samme regler som for alle andre arrangementer i Sg LIVE lokallaget. Bruk mal for søknad
  • Kan vi opprette et nytt Sg LIVE lokallag og få støtte til dette arrangementet

 

NB: Vi vil også sende LIVE Quiz under den digitale festivalen som Skjærgårds Music and Mission skal ha 3. – 5. juli. Mer info om dette finner du HER

Følg oss på facebook for å få påminnelse og mer informasjon om LIVE Quiz: facebook.com/sglive.sentralt