Medlem

 

Det lønner seg å være medlem i Skjærgårds LIVE!

Som medlem får du massevis av fordeler. Rabattert eller gratis inngang til en rekke konserter og festivaler, spesialpris på Skjærgårds M&M Festival, mulighet til å starte lokallag på ditt hjemsted, være med å støtte kristent kreativt ungdomsarbeid og Skjærgårds LIVE lokallag over hele landet, og ikke minst, du kan få hjelp og støtte til å realisere det DU drømmer om!

Medlemskap i Skjærgårds LIVE koster kr 100,- pr kalenderår. Medlemskontingenten betales enten med faktura du får tilsendt i posten eller på e-post, eller du betaler på stand eller ved inngang til konserter eller arrangementer i regi av Skjærgårds LIVE eller våre lokallag. Medlemskapet gjelder for det året du betaler, og hvis du blir nytt medlem etter 1. juli gjelder medlemskapet for både inneværende og neste år. Hvis du betaler kontingent etter 1. juli og allerede har gyldig medlemskap for inneværende år gjelder kontingenten for kun neste år.

  • Alle som blir medlem i Skjærgårds LIVE blir også medlem i et lokallag etter eget ønske, i lokallaget de melder seg inn via, eller det lokallaget de bor nærmest. Her kan du se oversikten over alle våre lokallag.
  • Som medlem kan du logge deg inn i medlemssystemet Hypersys for å se og oppdatere informasjon om deg selv og medlemskapet ditt.
  • I enkelte tilfeller kan det gis tilbud om innmelding via spesielle prosjekter eller arrangementer hos våre lokallag. Klikk her for å finne informasjon om disse prosjektene.
  • Som medlem får du tilgang på en rekke konserter og arrangementer, ofte til rabatterte pris eller helt gratis. Informasjon om disse arrangementene finner du i kalenderen vår, her på nettsida, på facebook eller direkte hos våre lokallag.
  • Du kan engasjere deg i et eksisterende lokallag eller starte et nytt! Se HER for mer informasjon. 
  • Som medlem får du medlemsmail fra oss ca 6 ganger i året dersom vi har registrert din e-postadresse. Du får også tilsendt informasjon om medlemskapet ditt på e-post/post (innkalling til landsmøte, informasjon om medlemskontingent etc). Du kan melde deg av medlemsmailen ved å klikke på link i medlemsmailen eller ved å sende en mail til post@sglive.no.
  • Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern). Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre. Les mer om personvern HER

Dersom du har spørsmål om ditt medlemskap, eller er usikker på om du er medlem eller har betalt for i år; ta kontakt med oss på post@sglive.no.

Ønsker du å melde deg ut av Skjærgårds LIVE; send en mail til post@sglive.no