Camp Unik

 
Camp UNIK arrangeres 2.-4.juni 2023 i Gurvika, Nevlunghavn.

Påmelding til Camp UNIK 2023, gjør du her.

Camp UNIK arrangeres av Skjærgårds LIVE i samarbeid med Agder og Telemark bispedømme, og er en leir for ungdommer med utviklingshemminger, på Gurvika feriesenter i Nevlunghavn.
På leiren har vi med oss dyktige instruktører som kurser oss i aktiviteter som kor, musikk & samspill, drama & dans og kreativ forming. 

Det blir selvfølgelig også masse tid til å slappe av, nyte solen, bli kjent med nye, spise god mat og kanskje ta en svømmetur i sjøen eller i terapibadet.

Her finner du brosjyren for Camp UNIK 2023:

 
MÅLET MED CAMP UNIK

CAMP UNIK ønsker å bidra til å hjelpe mennesker med utviklingshemming til å følge sine drømmer, og uttrykke og utvikle sine evner og gaver. Dette skal skje i trygge rammer hvor det er lov til å prøve og feile.

Dette ønsker vi å oppnå ved å legge til rette for å utvikle seg og utfolde seg gjennom forskjellige kulturelle uttrykksformer. I fellesskap ønsker vi å verdsette hverandre for det den enkelte er og kan. Gjennom skapende aktivitet som sang, musikk, drama og forming ønsker vi å legge til rette for en god opplevelse.

 
HVORDAN NÅ MÅLET?  

Mennesker har til alle tider uttrykket seg på forskjellige måter. For noen kan musikken tale mer enn samtalen, eller det visuelle kan «si mer» en 1000 ord. Sammen skal vi oppleve erfaringen av å uttrykke seg, kommunisere og få gode opplevelser av fellesskap med andre. Camp UNIK ønsker å gi alle en erfaring av å lykkes. Mennesker med ulik funksjonsevne ønskes hjertelig velkommen.