Camp Unik

 
Camp UNIK arrangeres av Skjærgårds LIVE i samarbeid med Agder og Telemark bispedømme, Sound of Happiness og Tunsberg bispedømme, og er en leir for ungdommer med utviklingshemminger, på Gurvika feriesenter i Nevlunghavn.

På leiren har vi med oss dyktige instruktører som kurser oss i aktiviteter som kor, musikk & samspill, drama & improteater og kreativ forming. 

Det blir selvfølgelig også masse tid til å slappe av, nyte solen, bli kjent med nye, spise god mat og kanskje ta en svømmetur i sjøen eller i terapibadet.

 
MÅLET MED CAMP UNIK

CAMP UNIK ønsker å bidra til å hjelpe mennesker med utviklingshemming til å følge sine drømmer, og uttrykke og utvikle sine evner og gaver. Dette skal skje i trygge rammer hvor det er lov til å prøve og feile.

Dette ønsker vi å oppnå ved å legge til rette for å utvikle seg og utfolde seg gjennom forskjellige kulturelle uttrykksformer. I fellesskap ønsker vi å verdsette hverandre for det den enkelte er og kan. Gjennom skapende aktivitet som sang, musikk, drama og forming ønsker vi å legge til rette for en god opplevelse.

 
HVORDAN NÅ MÅLET?  

Mennesker har til alle tider uttrykket seg på forskjellige måter. For noen kan musikken tale mer enn samtalen, eller det visuelle kan «si mer» en 1000 ord. Sammen skal vi oppleve erfaringen av å uttrykke seg, kommunisere og få gode opplevelser av fellesskap med andre. Camp UNIK ønsker å gi alle en erfaring av å lykkes. Mennesker med ulik funksjonsevne ønskes hjertelig velkommen.

 
 
CAMP UNIK 2020 ER AVLYST

Camp UNIK 2020 er dessverre avlyst grunnet koronapandemien.
Neste års Camp UNIK arrangeres 11. – 13. juni 2021. Hold gjerne av datoen allerede nå!
 
Se program og brosjyre for Camp UNIK 2020 her