Hva er Good Friday?

Hva er målet med arbeidet?

«Good Friday» er et konfirmantopplegg laget av Skjærgårds LIVE. Det er en kveld fylt med forkynnelse, konkurranser, mat og partystemning!  Det skal være en ferdig “pakke” som er lett for kirker å booke. Få medlemmer til organisasjonen og lokallag. Vi ønsker også å vise mye fra Skjærgårds M&M, slik at de ønsker å dra på festivalen. 

Målet vårt er at det skal være et stort arrangement som er proft og kult, og skaper en fellesskapsfølelse for konfirmantene. Målet er at det kan passe å arrangere for én kirke, men også flere sammen. Konfirmantåret er et viktig år, fordi her kan konfirmantene finne en tilhørighet til kirka. Vi ønsker også å koble noen av ungdommene fra ungdomsarbeidet i kirka. Vårt ønske er at ungdommene skal oppleve at kirken kan være gøy på en vanlig fredagskveld, med også et tydelig budskap om Jesus.

INNHOLD

Menigheten stiller med lokale med lyd- og lysanlegg, kjøkken, bord og stoler, tekniker (gjerne en ungdom fra menigheten) og ledere. Dette arrangementet kan være en flott arena å spørre tidligere konfirmanter om å være med å hjelpe. Vi stiller med opprigg og nedrigg, utstyr til de ulike stagene, konferansier, taler, det økonomiske til arrangementet og administrativt arbeid med lister av konfirmanter.

Slik ser en kveld ut: 

Stage 1: Åpningssamling
med dans, lek og andakt!

Stage 2: KonfChallenges!
En vri på quizkonseptet der konfirmantene konkurrerer mot hverandre i ulike lag!

Stage 3: Silent disco night!
Nabovennlig disco med musikken på headset!

Stage 4: Pizzaparty!
Kvelden avslutter med pizza og god stemning!

Pris for å booke en kveld med Good Friday: 9000 kr + reise og overnatting for konfransierer.

Tilbakemeldinger fra menighetsledere

«Det som er fint med gjøre et slik samarbeid med Skjærgårds er at vi kan vise konfirmantene at vi er mange som står i kirken og gi de en smak på hva det vil si å være en del av et stort fellesskap. Og gøy å gjøre noe på så stor skala, som vi vanligvis ikke hadde hatt ressurser til. Takknemlig for for dette samarbeidet.» 

   – Lars Frønes

«Fantastisk deilig å kunne ta med konfirmantene til et gjennomtenkt og godt opplegg som fungerer! Mange står ganske alene om konfirmantarbeidet på sine arbeidsplasser og da er det ikke alltid enkelt å gjennomføre større arrangementer. Det at vi kan benytte oss av Skjærgårds til både Kick off og Good Friday er veldig fint. Det nye opplegget er også tilpasset slik at det er en sammenheng mellom nettopp disse to arrangementene, og gjennom samarbeidet fikk vi til en god vinkling inn imot konfirmanttiden.»

   – Bente Kristine Thoresen