Good Friday

Hva er Good Friday:

Good Friday er en lavterskel en-dags (5 timer) arrangement som arrangeres av en eller flere lokale menigheter. Arrangementet er ment for ungdommer fra 15 – 17 år. Arrangementet er ment å være en stor satsning for arrangørene, med andre ord dette arrangementet er noe man arrangere fordi man ønsker å skape et møtepunkt som skal være stort og spektakulært og hvor det skal være lett å invitere med seg nye. Selv om arrangementet er ment å være stort, så ønsker vi å tilby ressurser som gjør at det likevel vil være overkommelig å arrangere dette arrangementet.  

Målgruppe:

Ungdommer 15 – 17 år som tilhører menigheten og deres ikke kristne venner.

Good Friday kan deles inn i tre programposter.  

 

1: Stager

I løpet av de 5 timene varer så er det 3 stager. Da samles alle sammen foran scenen. På stagene er det 4 ingredienser. 1. Forkynnelse 2.Musikk 3. underholdning 4. informasjon

 

Forkynnelse: Mye som kan sies om dette. Det viktigste er at den er livsnær og aktuell for ungdommer i alderen 15. – 17 år. I forslag til kjøreplanen for stagene så er det satt av maks 10 min forkynnelse på hver stage

 

Musikk: Musikk er en viktig del av stagene. Musikken skaper god stemming og masse liv. Man kan ha musikk på boks, men det mest ideelle er å ha et LIVE husband. (vi kan være behjelpelig med å finne band).

 

Underholdning: På hver stage er den ønskelig med et underholdningsinnslag. Den kan være ting som mini konsert, gameshow, quiz, danseinnslag, drama innslag o.s.v.

 

Informasjon: Stagene er den eneste gangen alle er samlet. Det betyr at det er her man kan gi informasjonen som alle får med seg.  

 

  1. Konkurranse

Konkurranse er alltid gøy. Særlig hvis man kan konkurrer mot andre byer eller kirker og man kan skape litt vennskapelig rivalisering. Konkurranse elementet på Good Friday er ment å vare hele kvelden, kun avbrutt av stagene. I eksempelet på kjøreplan så er det foreslått en fotball turnering, men man kan tenke seg andre typer turneringer som kanonball, innebandy, volleyball, rompefotball o.s.v. Turneringen kan også sprites opp med at man også skal kle seg ut.

 

Men man kan også se for seg andre typer konkurranser. Som rebusløp/sporlek, krimgåte som skal løses i løpet av kvelden, hinderløype, bygging med papp eller andre materialer. Mulighetene er mange.

 

  1. Aktivitetstorg

Aktivitetstorg er en benevnelse for aktiviteter som arrangeres parallelt med konkurransen. Det er ikke alle som er med på noen lag eller ønsker å være med på konkurranse. Det er heller ikke alle lag som vil konkurrer samtidig. Da kan man gå på aktivitetstorget. I forslag til aktivitetstorg så er det foreslått hoppeslott aktiviteter. Dette er aktiviteter som vi har tilgang til i Skjærgårds og kan leies av dem..

 

Andre aktiviteter kan være: Slakk line, PlayStation spilling, hobbyaktivteter, drama grupper, danse grupper, silent disko, diverse seminarer kurs, bordtennis, biljard, airhokey o.s.v.

 Finansiering

Et arrangement slik som dette vil koste en del penger. Ved å legge opp til at deltagerne blir medlemmer så kan Skjærgårds LIVE gi støtte på 150kr pr medlem som blir vervet, samt et arrangement tilskudd på 10.000kr. Dvs hvis det verves 100 medlemmer så vil dere kunne få 25.000kr i støtte.  

 

Ta kontakt på post@sglive.no. Hvis du ønsker mer informasjon om Good Friday