Skjærgårds M&M 2020 avlyst

Skjærgårds M&M 2020 avlyst

Skjærgårds Music & Mission Festival 2020 med LIVE Scene er dessverre avlyst. 
Her følger mer informasjon fra festivalledelsen i Skjærgårds M&M:

 

25. april kom beskjeden om at sommerens festival ikke kan avholdes.

Som vi hadde gledet oss til å feire vår 40. festival på Risøya i sommer! Men viktigere enn å feire 40 år er det å stå sammen i kampen om å bekjempe covid 19, sammen med nasjonen og resten av verden. Vi er allerede i gang med å overføre flere av artistene fra årets line-up til Skjærgårds Music and Mission festival 2021, og håper at vi i løpet av noen uker kan presentere en komplett line-upen for neste år.

MEN det blir ikke helt stille i sommer. Selv om vi ikke kan møtes er vi i gang med å planlegge Skjærgårds Music and Mission Digital Festival 3. – 5. juli. Vi kan garantere den gode Skjærgårdsfølelsen, med ulike elementer fra det som er Skjærgårds. Mer info kommer etterhvert.

Skjærgårds går en enormt utfordrende tid i møte, og vi kommer til å måtte jobbe hardt med å holde skuta flytende. Men vi kommer til å klare det, for vi skal se dere igjen i 2021. Billetter til festivalen i 2021 vil snart bli gjort tilgjengelige.

Dere som har kjøpt billett til årets festival vil etterhvert få informasjon om refusjon av billett.

Vi håper dere vil være med å dele videre med venner og naboer slik at vi så snart som mulig kan bygge opp en stabil og god økonomi rundt videre drift av Skjærgårds Music & Mission Festival, og ikke minst at vi kan samles i hopetall på Risøya neste sommer.

 

Følg med på våre nettsider og i sosial medier for å få med deg hva som skjer i sommer.

Mvh
Ledergruppa i Skjærgårds Music & Mission Festival