Skjærgårds M&M Digital Festival 2020

Skjærgårds M&M Digital Festival 2020

3.- 5. juli arrangeres historiens første Skjærgårds Music and Mission Digital Festival, og Skjærgårds LIVE er med som samarbeidspartner. Vi kommer til å live-streame 24 timer i døgnet, og programmet vil skje fra tre ulike scener. Det blir konserter med norske og utenlandske artister, det blir morgenmøter, happening, kirkekaffe, LIVE Quiz og basar. Denne helgen kommer til å bli smekkfull av både tull og tøys, og alvor. SGMM Digital Festival kan selvfølgelig sees akkurat der du vil, om du er på hytta, i båten eller på jobb, men som alle andre festivaler er det jo mye gøyere å dra på festival sammen. 

Samle ungdommene til digital festival lokalt
Nå har myndighetene åpnet for at man kan samles opp til 50 stk. på et sted (og mest sannsynlig 200 stk. etter 15. juni) så lenge man holder seg til de gjeldene reglene for smittevern. Hva med å samle lokallaget eller ungdomsgjengen til digital festival i ditt lokale bedehus eller kirke? Så kan dere sammen delta på tidenes første Skjærgårds Digital Festival!

Du kan finne massevis av tips til hvordan du kan lage lokal digital festival på sglive.no/alternativ-aktivitet. Ta kontakt med oss på post@sglive.no hvis dette er aktuelt for ditt lokallag/ungdomsmiljø/menighet! 


Følg med på sgmm.no, sglive.no og sosiale medier for stadig mer og oppdatert informasjon.