BibleProject på norsk!

BibleProject på norsk!

Skjærgårds LIVE og en rekke organisasjoner og menigheter har gått sammen for å oversette The BibleProject til norsk! Nå er endelig de første filmene klare!

BibleProject er en omfattende produksjon av korte animerte filmer som med høy faglig og kunstnerisk kvalitet presenterer store deler av den bibelske fortellingen. Fra 2014 og fram til i dag har BibleProject banet vei for en ny måte å formidle Bibelens store historie med fortellingen om Jesus i sentrum. Det er til nå utviklet over 140 videoer, og millioner av brukere har latt seg inspirere av deres topp moderne fortellerkunst kombinert med dyp teologisk innsikt.

Mange norske aktører har vært i kontakt med BibleProject for å få oversatt og animert dette materialet til norsk. De siste månedene har det vært et felleskirkelig samarbeid med Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (Laget) i førersetet, og Skjærgårds LIVE er stolt av å være en av samarbeidspartnerne. Bibelselskapet har den koordinerende rollen i prosjektet, med rådgiving for oversettelse og språkbruk, og med fokus på å sikre bibelbruk og teologisk bredde.

Videoene vil være gratis tilgjengelige og kan tas i bruk av alle som ønsker. De egner seg svært godt til bibelgrupper, som en del av forkynnelsen eller som bibelleseplan, og fungerer over hele aldersspekteret. Materialet er allerede godt kjent blant mange i Norge, og vi gleder oss til å være med å spre ressursene til nye grupper i samfunnet.

Du kan lese med om prosjektet på bibel.no/bibleproject.

For å følge med å alle filmene når du kommer kan du følge Youtube-kanalen til BibleProject på norsk