Vinterturné med Sofie Fjellvang

Vinterturné med Sofie Fjellvang

Tre flotte uker på turné er over, og vi oser over med takknemlighet!

 

Etter 14 konserter, strekt fra sør til øst, har vi fått ha Sofie Fjellvang på turne! Gladjenta fra Kristiansand har stor erfaring på scenen fra produksjoner som The Voice i 2021 hvor hun kom til finalen, og Melodi Grand Prix som topp 4 i 2022. Nå var vi så heldige å få ta Sofie med på tur, hvor hun gjorde låter fra The Voice, og egne låter som blant annet singelen «Loved by you» som hun ga ut under turnéen.

 

Vi har rigget oss inn og tatt oss godt til rette hos 14 av våre lokallag, og vi kan ikke gjøre annet enn å takke. Takk til alle lokallagsledere som var gira på konsert og som hjalp oss arrangere, takk til alle som kom og så på, og ikke minst et STORT takk til det fantastiske teamet vi hadde med! Uten Herman Gautefall bak piano, og John Ravndal bak miksebordet hadde det ikke blitt det samme, og turné hadde det hvert fall ikke blitt uten Sofie Fjellvang selv! Det betyr utrolig mye for oss i Skjærgårds LIVE å få se hvordan de ulike lokallagene våre har det, og å se at det arbeidet vi får gjøre med dere betyr noe for deres ungdommer.

 

Selv sier Sofie: «Jeg ser tilbake på turnéen med Skjærgårds LIVE med et stort smil om munnen! Det å være gir meg stor glede på scenen, men også før og etter konsertene. Da får jeg treffe mange flotte mennesker som jeg så veldig fort blir glad i og får et hjerte for!»

 

«Jeg er takknemlig for alle som tok turen på turnéen og for alle som slo av en prat etterpå. Det å snakke med mennesker som hører på musikken min rører meg like mye hver gang.»

 

Tusen takk for denne gang! Håper vi sees!