Vinner av Sg LIVE Talent 2012

Nok en gang har Skjærgårds LIVE arrangert talentkonkurranse, og her kan du se hovedsceneopptredenen til årets vinner!

 

Vi tror at Gud har skapt hver og en av oss med ulike gaver og talenter som vi skal få bruke til å ære Ham. Noen av talentene passer ikke på en scene, men noen gjør det, og noen gjør det veldig! Og derfor arrangerte vi i år, for fjerde gang, Skjærgårds LIVE Talent.

Massevis av unge, lovende talenter har fått bidra som oppvarmingsartister for selveste Samuel Ljungblahd i vinter, og fem av dem fikk opptre i finale på The Gym, lørdagen under årets Skjærgårds M&M Festival. Kvaliteten på finalistenes innslag var ekstremt høy, og stemninga i gymsalen om mulig enda høyere, og slutt ble det kåret en verdig vinner. Det var bandet 2nd Hand Street som gikk av med seieren, og fikk et stipend på kr 15 000,- og ikke minst en opptreden på hovedscena på Risøya samme kveld. Vinneropptredenen kan du se her eller på Youtube.

Vi er enormt stolte av og takknemlig for alle som har meldt seg på og deltatt i Skjærgårds LIVE Talent 2012, både lokalt og i finalen. Det er stort for oss å få lov til å lete opp og vise fram så mye flott ungdom med fantastiske talenter, og vi håper at mange vil melde seg på i neste års talent-runde, da som oppvarmingsartist for vår trofaste Skjærgårds LIVE-venn Paul Colman!

Mer info om neste års Skjærgårds LIVE Talent finner du her på nettsidene våre og på vår Facebook-side