Skjærgårds M&M og LIVE Scene 2012 er full i gang!

Endelig er årets Skjærgårds Music & Mission Festival i gang! Festivaldeltakere strømmer til Risøya ved Tvedestrand, og et av stedene som MÅ besøkes er selvfølgelig også i år Skjærgårds LIVE’s egen LIVE Scene!

 

Tirsdag begynte ivrige festivaldeltakere å stelle seg i kø over brua til Risøya, og de følgende dagene har stadig fler funnet veien ut til landets vakreste sommerøy. På Skjærgårds M&M Festival finner du en rekke ulike programtilbud, konserter, bibeltimer, aktiviteter, kiosker, kafeer, telthotell, scener, nikodemus, skating og breaking, is og brus, seminarer og happeninger.

Et av de mest populære stedene på festivalen er LIVE Scene. Dette er Skjærgårds LIVE sin egen kaféscene, der du kan ta turen innom og henge i sofaen, spise hold-it, drikke kaffe, spille brettspill, skravle med venner, delta på improteater-worshop, lytte til seminarer, opptre på åpen scene, og ikke minst få med deg LIVE Quiz! Quizen er et 2 tidligere år med braksuksess nå blitt LIVE Scene’s store varemerke, og hver kveld uka igjennom fylles teltet av hundrevis av festivaldeltakere i alle aldre som er klare for å gi alt og enda mer for å vinne! Men det er ikke bare vinne det handler om på Quiz, også allsangen er avgjørende, og du må selvfølgelig også ha med deg Sg LIVE-kaffekoppen og rope med når du hører den velkjente kaffetid-jinglen.

Vi har også tradisjonen tro med oss Sg LIVE Sommerkurs, en herlig gjeng på 15 stk som er med å jobbe og bidra til at kafeen på LIVE Scene serverer alt man kan ønske seg!

Har du ikke kommet deg til Skjærgårds ennå er det ikke noe å lure på: Ta turen! Kom til LIVE Scene, bli medlem, og få kaffekopp som innebærer gratis kaffe hele uka!

Se flere blider på vår Facebook-side

Og se mer info om festivalen på Skjærgårds’ hjemmeside