Våre UNIKe tilbud!

Våre UNIKe tilbud!

21. mars er det rockesokk-dagen! Rockesokk markerer den internasjonale dagen for Downs syndrom.  Budskapet er enkelt: Alle oppfordres til å gå med to ulike sokker for å vise at man setter pris på mangfold.

Rockesokk er en viktig dag hvor vi feirer at vi alle er like og unike! Vi håper alle våre medlemmer vil ta på seg forskjellige sokker 21.mars 2022 og feire mangfoldet!

 

Skjærgårds LIVE jobber året rundt for mangfold i organisasjonen, og noe av dette arbeidet kaller vi UNIK! For vi er alle like og unike. Derfor kan festivaler og konserter se litt forskjellige ut, sånn at alle finner noe som passer for dem! UNIK er paraplybetegnelsen for våre prosjekter og vårt tilbud for barn og unge med funksjonsnedsettelse og utviklingshemming. 

I 2022 har vi disse UNIK-prosjektene:

17.-19.juni: Camp UNIK!

Etter to år med avlysninger gleder vi oss VELDIG til å fylle opp Gurvika leirsted i Nevlunghavn med fine folk, smil, latter, sang, kreative aktiviteter, konserter, god mat, og kanskje litt bading i bassenget eller i sjøen?

Les mer om Camp UNIK her, og tips gjerne noen du kjenner som kunne hatt glede av å delta på Camp UNIK!

8.juli: Skjærgårds UNIK!

På Skjærgårds Music and Mission festival på Risøya, har vi en egen UNIK dag! Dette arrangeres i samarbeid med Agder og Telemark bispedømmes arbeid for et inkluderende kirkeliv. Målet med Skjærgårds UNIK er å tilrettelegge for at ungdommer med funksjonsnedsettelse og utviklingshemming kan oppleve å være med på Skjærgårds. Dette gjøres ved å ha et eget program og ved å la deltakerne få oppleve Skjærgårds på egne premisser. 

Her kan du melde deg på til Skjærgårds UNIK

UNIKum

Dette er et nytt UNIK-tilbud for barn og tweens! Her blir det ulike aktiviteter, musikk, mat og samlinger hvor vi hører om Jesus. Og kanskje du får noen nye venner?

UNIKum er under utvikling, og vi planlegger å gjennomføre en UNIKum-festival på Sørlandet i løpet av høsten 2022.