Endre Gryting på turné i Februar

Endre Gryting på turné i Februar

Tradisjonen tro så planlegger vi også i år en vinterturné. Denne gangen er det de 2 første ukene i februar vi pakker bilen med lydutstyr og en artist, og legger ut på veiene i vårt langstrakte land.

Lydutstyret er det samme som vi alltid har reist med, men artisten har vi aldri hatt på veien før. Eller…….vi prøvde å få han på veien i fjord, men da satte koronaen en stoppe for turneen, så vi er ekstra glade for at han har sagt seg villig til å prøve en gang til. Artisten vi snakker om er selveste Endre Gryting.

Endre Gryting er en norsk Hiphop-artist som for alvor ble kjent gjennom sangkonkurransen The Voice på TV2. Her fikk han alle de fire dommerne til å snu seg, med et ønske om at han skulle velge dem som mentor. Det var ikke bare i den første episoden Endre imponerte. Han imponerte dommerne og det norsk folk så mye at han kom helt til semifinalen i The Voice 2019.

Ved siden av å være en dyktig rapper har Endre også en historie å fortelle. Og han fortelle det på en måte og med et språk som ungdommer forstår.  På turneen vil Endre sette sammen en konsert med sanger fra de forskjellige epokene i livet sitt. Fra oppveksten sin i bydelen Fjell i Drammen og hvordan den formet han på godt og vondt, og om perioden da han hadde droppet ut av videregående skole og røykte cannabis så å si hver dag. Han vil også fortelle om hvordan han tok tak i livet sitt, fikk det på rett kjøl, ble med i The Voice, og giftet seg, og hvor han er nå. Og ikke minst så vil han fortelle om hvordan han fant Jesus og hvordan det preget livet hans.

1.feb: Jørpeland – Klippen kl 20.00

2.feb: Andebu – Andebu kirke kl 19.00 (NB: lukket arrangement)

4. feb: Reme – Reme Bedehus kl 20.00 (AVLYST)

5. feb: Mandal – Mandal kirkesenter kl 19.00

6. feb: Porsgrunn – Grenland FHS kl 18.00 (NB: lukket arrangement)

7. feb: Ål – Tid kafé kl 19.00 (AVLYST)

8. feb: Steinkjer – TBA

9. feb: Grimstad – Bibelskolen i Grimstad (NB: lukket arrangement)

10. feb: Skien – Gjerpen kirke kl 19.00

11. feb: Sarpsborg – Greåker kirke kl 18.30

12. feb: Flekkerøy – Flekkerøy kirke kl 20.00