Ukas sommertips fra Sg LIVE

Ukas sommertips fra Sg LIVE

Det blir dessverre ikke noe Skjærgårds Music & Mission Festival i år, og heller ikke noe LIVE Scene på Risøya. Dermed får vi ikke anledning til å oppleve den fantastiske Skjærgårds LIVE-stemninga denne sommeren slik vi pleier. Det er ordentlig kjedelig, men..

 

..Fortvil ikke!!

 

I stedet lanserer vi Ukas sommertips fra Skjærgårds LIVE!!

Gjennom sommeren vil vi hver uke dele et aktivitetstips, som du kan ta i bruk for å lage Skjærgårds LIVE-stemning der du er! Aktivitetene er varierte og i skikkelig Sg LIVE-ånd, og kan gjennomføres med venner eller familie, privat eller i lokallaget, med små eller store grupper, og de kan tas med hvor du måtte ønske.

Vi vil slippe ett nytt sommertips hver uke gjennom hele sommeren på vår Facebook-side og Instagram-konto. Følg oss på sosiale medier for å få med deg nyhetene når de kommer!!

 

En liten forsmak på hva som kommer

Hvis du ikke klarer å vente, eller kanskje har gått glipp av noen av tipsene, finner du en oversikt over sommertipsene våre her:

 

Se flere tips i idébanken for LIVE-kvelder

Alle aktivitetstipsene finnes også i vår idébank for LIVE-kvelder. Der finner du også massevis av andre forslag til aktiviteter og arrangementer som kan gjennomføres både i og utenfor lokallag. Sjekk den ut, tenk kreativt, og kanskje blir dette året for å gjøre noe dere ikke har gjort før!