Takk for i år!

Takk for i år!

Skjærgårds Music & Mission er over for denne gang og vi er utrolig takknemlige for en fantastisk uke! Både LIVE Scene og Skjærgårds LIVE Innblikk, med sine mange innslag og programposter, ble en stor suksess, og vi gleder oss allerede til 2017!

LIK OSS
Skjærgårds LIVE har massevis av aktivitet over hele landet hele året. Lik oss på Facebook og følge med her på sglive.no for stadige oppdateringer om hva DU kan være med på!

BILDER
Vil du se bilder fra sommerens festival? Sjekk de ut her: Bilder fra Skjærgårds 2016

BLI MEDLEM
Blei du ikke medlem under årets Skjærgårds? Da kan du klikke HER og bli medlem i Skjærgårds LIVE for kun kr 100,-! Medlemskapet gir deg massevis av fordeler gjennom hele året, i tillegg til en skikkelig rabatt på ukespass til neste års Skjærgårds Music & Mission!

LOKALLAG
Har DU lyst til å lage Skjærgårds-stemning på ditt hjemsted? Da bør du starte Sg LIVE lokallag! Det er kjempe lett, krever utrolig lite, og du får hjelp til det meste! Som Skjærgårds LIVE lokallag kan du og ditt ungdomsmiljø/skole/menighet få hjelp, nettverk og økonomisk støtte til å arrangere konserter, festivaler, eventer og liknende på ditt hjemsted! Ta kontakt med post@sglive.no, og sjekk ut denne sida for mer info om lokallag!

NESTE ÅR
Likte du deg på årets Skjærgårds? Eller fikk du kanskje ikke vært der, og angrer? Da anbefaler vi at du allerede nå holder av datoen for Skjærgårds M&M 2017! Datoen er 4. – 9. juli 2017, og du kan følge med på Facebook-sida til Skjærgårds for å få oppdatert informasjon!