Philippa Hanna på turné!

Philippa Hanna på turné!

Endelig er det klart: Philippa Hanna skal på turné!

 
Vi er stolte av å presentere Philippa Hanna som artist på Skjærgårds LIVE Vinterturné 2017. I januar og februar tar vi med oss Philippa og mannen Joel, og reiser Norge rundt for å besøke lokallag over hele landet.

Philippa Hanna er en britisk singer-songwriter som holder til i Sheffield i England. Hun debuterte i 2007 og har siden den gang gitt ut flere album, live DVD og holdt utallige konserter over hele verden. Hun har også reist på turné med artister som Lionel Richie og Anastacia. Philippa har vært i Norge flere ganger og spilt på flere av Skjærgårds sine festivaler, blant annet Russetreffet i Kragerø, på Skjærgårds Vinter og ikke minst på hovedscena på Skjærgårds Music and Mission festival i 2015. I januar og februar kommer ho til oss og vil reise på turné til DERE, da sammen med mannen sin på trommer, Joel, som også er kjent som fra bandet The Gentlemen. Philippa er ei jente med et stort hjerte for Jesus og mennesker, og er en dyktig formidler av et viktig budskap inn i dagens ungdomskultur.

 
Har du lyst til å arrangere konsert med Philippa Hanna på DITT hjemsted?
Ønsker du å få besøke i DITT ungdomsmiljø?
Ta kontakt på post@sglive.no.

Har du lyst til å komme på konsert?
Spillesteder er ikke fastsatt ennå, men tidsperioden er januar/februar 201, og du kan følge med her og på facebook.com/sglive.sentralt for datoer og spillesteder.
Og husk at som medlem får du gratis inngang!

Vi sees!!
 

Klikk HER for oversikt over alle konsertene på turneen

 

Du kan finne mer info, filmer, lydklipp osv her:
http://philippahanna.com