Sing-a-long-kino på LIVE Scene

Sing-a-long-kino på LIVE Scene

Torsdag i Skjærgårdsuka blir det for første gang Sing-a-long-kino på LIVE Scene! Kl 16.00 er det duket for en filmopplevelse du seint vil glemme, med høy innlevelses- og allsangsfaktor. Det er ikke heeeeelt obligatorisk å synge med, men ikke så langt ifra, og vi tror det kan bli over gjennomsnittet trivelig!

Ved kinostart vil det bli delt ut gratis popcorn, i tillegg til at kafeen så klart er åpen. Sofaene fylles fort opp, så ta med deg kaffekoppen og kom tidlig for å få en god plass!

Hvilken film som skal vises er foreløpig ikke avklart, fordi DU skal få være med å bestemme! Fra og med i dag kan du stemme på hvilken av tre filmalternativer du vil vi skal vise, og den som torsdag kl 15.00 har flest stemmer, blir vist kl 16.

Du kan stemme så mange ganger du vil, og hver gang du stemmer gir du kr 20,- til Skjærgårds Mission! Slik får altså DU være med å bestemme programmet på Skjærgårds, og slik kan DU støtte en enormt god sak! Du stemmer ved å sende en sms til 2380, og betaler da kr 20,- + vanlig sms-kostnad.

Filmene du kan stemme på er:

  • HIGH SCHOOL MUSICAL : send «film1» til 2380
  • HAIRSPRAY : send «film2» til 2380
  • MAMMA MIA : send «film3» til 2380

Vi sees på LIVE Scene!