Artistene på showcasen

Artistene på showcasen

På Skjærgårds music and mission festival i sommer hadde vi et forrykende Showcase på The Gym lørdag ettermiddag! Vi hadde invitert med oss 3 fantastisk lovende artister som vi ønsker å løfte opp og frem!

Hvis du var der har du kanskje allerede en favoritt du kan tenke deg å booke til ditt hjemsted?!
Men hvis du ikke fikk det med deg; fortvil ei! Du kan nemlig booke dem til å komme til ditt hjemsted (gjennom ditt lokallag da, selvfølgelig) anytime! 

Nedenfor finner du litt mer informasjon om artistene. Vi håper at dere ble like gira som oss og ønsker å arrangere konsert med noen av disse her!

 

MALIN RØISE

Malin var den første av tre artister som fikk opptre på sommerens Sg LIVE Showcase på The Gym under Skjærgårds M&M Festival. Malin er ei enormt dyktig og talentfull sanger og låtskriver som sammen med kassegitaren sin og eventuelle andre musikere skaper skikkelig godstemning!
Info og booking får du her: malin@roise.no. Se også denne youtubefilmen, og mer omtale av henne HER.

 

FRIDAY AFTERNOON

Friday Afternoon var nr 2 ut på showcasen. De er et band fra Stavangerområdet som imponerte stort med sin miks av funk, jazz, gospel og soul. Bandet består av en haug med dyktige musikere som vi tror kan løfte taket på kirka di!
Info og booking skjer hos Bård Kristian: bk.kylland@gmail.com. Se også facebooksiden deres.

 

KLØVERKNEKT OG SKARRE R

Og sist, men absolutt ikke minst hadde vi på årets Showcase med oss rappeduoen KløverKnekt og Skarre R. De to engasjerte gutta fra Bergen fikk gymsalen til å koke, og er skikkelig klare for å komme til ditt lokallag og skape godstemning der også!
For mer info og booking: klover.skarre@gmai l.com. Se også: www.kloverskarre.nofacebook og youtube.

 

Ta kontakt med arrangør-/bookingansvarlig direkte, eller ta kontakt med oss på post@sglive.no. Dersom DU ble gira, ønsker VI å hjelpe!

KløverKnekt og Skarre R på The Gym!
KløverKnekt og Skarre R på The Gym!