Novemberturné med Vingespenn!

Novemberturné med Vingespenn!

Vi har den STORE gleden av å endelig kunne røpe årets høsturné! I år skal vi nemlig gjøre noe helt nytt og spennende, som vi tror virkelig kan falle i smak hos mange!! Nemlig forestillingen: VINGESPENN!!! En helt nyutviklet forestilling, med dansere og film!

Promofilm: https://dancetv.one/programs/collection-kouvpr0gimq?cid=2668531&permalink=promo-vingespenn-cc00ee

 

Vingespenn – en forestilling for og med ungdom!

Vingespenn er en moderne forestilling, som tar opp dagsaktuelle temaer som engasjerer! Forestillingen handler om moderne slaveri, og setter lys på at det faktisk finnes slaveri i 2022 i ulike grader. Vi i Skjærgårds LIVE tror dette er en viktig forestilling, som vil gi ungdommene et «input» av viktige temaer pluss at det er en kul og profesjonell forestilling! Det vil også være en forestilling som setter det kristne budskapet sterkt i fokus.  

Sangene som blir brukt i forestillingen er skrevet av vår egen Eric Tryland. I tillegg til at det vil være en film i bakgrunnen gjennom hele forestillingen, som inneholder monologer av skuespillere som forteller historier fra ulike perspektiv. Med andre ord en innholdsrik forestilling! Med forestillingen så vi det også følge med et samtaleopplegg, som vil hjelpe ungdommene til å snakke om hva de har sett og hørt.

«Hvert menneske er født med retten til å leve i verdighet og frihet. Men mange lever under andres kontroll.  Noen tvinges til å gjøre ting de ikke vil eller arbeider under umenneskelige forhold eller med lønn de ikke kan leve av. Noen bærer på sår etter å ha blitt nedvurdert og krenket eller kjenner på tomhet i strevet etter å være kul og vellykket. Andre kjenner seg fanget under algoritmer, forbruksjag eller jantelov. Er ikke slaveriet forbi? Hvorfor er verden slik? Hva kan vi gjøre?»

Om produksjonen
Vingespenn er en samproduksjon mellom Frikirkens Barn og Unge (FriBU), DanceTV, Eric Tryland og Norges Kristne Råd med støtte fra Justis- og beredskapsdepartementet og Norad. Produksjonen er inspirert av «Frihetens time» (av Skeie & Gilberg). Håvard Haugland står for tekstene, og enkelte tekstutdrag er hentet (med tillatelse) fra «Frihetens time» forfattet av Sindre Skeie. Musikk og sanger er laget av Eric Tryland. Koreografier og film er utviklet av Siren og Anders Godø i DanceTV.

 

Turnedatoer:

Bibelskolen i Grimstad – Fredag 18.november

Vegårshei – Lørdag 19.november

Sarpsborg – Søndag 20.november

Grenland FHS – Fredag 25.november

Kragerø – Søndag 27.november

Jørpeland – Fredag 2.desmeber