Camp UNIK 2022

Camp UNIK 2022

17.-19.juni arrangerte vi for 3. gang Camp UNIK i Gurvika i Nevlunghavn. Det ble en fantastisk helg med rekordmange deltakere, nydelig sol og god stemning.

Her kan du lese litt om hva vi gjorde:

Fredagskvelden hadde vi konsert med Tore Thomassen! 

Lørdagen var det fire ulike kreative kurs deltagerne kunne velge mellom: 

  1. Dramagruppa. Kurset hadde ulike dramaaktiviteter, og lærte seg en dramastykke som de fremførste på gudstjenesten. Ganske imponerende at de klarte å lære seg en helt dramastykke på en dag! 
  2. Kreativ forming. Her fikk deltagerne lage bilder med forskjellige materialer. Se på bildene, ble de ikke flotte? Bildene ble stilt ut i Berg arbeidskirke før og etter gudstjenesten på søndagen. 
  3. Kor. Dette koret lærte seg noen fine sanger som de fremførte på gudstjenesten på søndagen. Dette blei et veldig stort og flott kor som sang veldig bra, og var gode på å lære seg sangene raskt.
  4. Musikk-gruppa. Deltagerne lærte seg å spille noen sanger på ulike instrumenter som de fremførste på gudstjenesten på søndagen. De spilte til noen av koret sine sanger, og det hørtes veldig bra! 

Lørdagskvelden var det show med Ruben Gazki og innslag fra ulike deltagere. Jeg tror Ruben klarte å lure de fleste som satt i salen! 

Søndag lagde vi en fest-HEL-gudstjeneste i Berg arbeidskirke. Her deltok de fleste av deltagerne på Camp UNIK med ulike innslag. Vi avsluttet leiren med en samling i Gurvika.

Camp UNIK skal være et sted det er godt å være og hvor alle skal kunne være seg selv, og vi håper og tror alle deltagerne hadde en fin helg med fine opplevelser, mestringsfølelse og at alle fikk oppleve gode vennskap! 

Tusen takk til alle deltagerne for en fin helg! Vi gleder oss til neste år!