Lokalnytt – Sarpsborg!

Lokalnytt – Sarpsborg!

Lokallaget i Østfold har hatt et sjukt aktivt i 2022 og trommer på for fullt også i 2023.

Vi er en gjeng engasjerte ungdommer som liker å gjøre ulike ting for sarpingene.

Vi laget i fjor 4 konserter (Endre Gryting, Jesus Loves Electro m/Eric Tryland, David Andre Østby/Vetle Jarandsen/Karoline Neteland og «Tribute to Kirk Franklin med Samuel Ljungblahd og koret RØST). Vi hadde også 2 standup-kvelder, fikk besøk av forestillingen «Vingespenn», hadde «Svevdagen» for barn på i trampolinepark og «Lock-In Kino» der vi sperret 150 ungdommer inne på kinoen en hel natt.

I tillegg arrangerte vi fellesreise til Skjærgårds M&M festival i juli. LiveSarpsborg er nå nesten 700 medlemmer.

I år er vi godt i gang og har allerede gjennomført foredrag/konsert med GinoBless og ARNAR i januar, konsert med Eric Tryland og band i februar, standupkveld i mars OG låste 180 ungdommer inne på badeland under Lock-In Superland. Nå gleder vi oss til «Tribute to Larry Norman» med Paul Colman og Levi Bergrud-band i april og selvfølgelig til festival til sommeren!

Vi samler også i år ungdom fra hele Østfold til busstur og fellescamp på Skjærgårds. Det er en utrolig viktig uke for oss både for selve opplevelsen med å være på festival men også for arbeidet ellers i året. Her møter vi andre kristne ungdommer og fester med de og får med oss masse motivasjon hjem for å lage store og små rusfrie arrangement gjennom året hjemme i Sarpsborg. Det er viktig at vi opplever og får trua på at det å lage kristne arrangement kan være så utrolig mye forskjellig og at det kan være skikkelig moro også på bedehuset og i kirken og ikke bare 1 gang i året foran hovedscena på Risøya.

Vi vil oppfordre alle medlemmer i SG Live til å dra til Risøya i juli! Bli med oss, finn en fellesreise fra der du bor eller dra sammen med noen venner. Det er en uke som vil gi deg fantastiske opplevelser og potensielt endre livet ditt.

Så håper vi også at gjennom å lese om alt det rare vi driver med, at flere kan bli gira på å finne på ting på sitt hjemsted! Skjærgårds Live gir oss utrolige muligheter til å få til ting så engasjer deg i ditt lokallag eller start et nytt og få ting til å skje. 

For å følge med på hva vi driver med i vårt område, følg oss på Instagram og Facebook (livesarpsborg) eller besøk vår nettside livesarpsborg.no