Lokallagshilsen fra Vegårshei!

Lokallagshilsen fra Vegårshei!

LOKALLAGSHILSEN FRA VEGÅRSHEI!

Sg LIVE Vegårshei er et lokallag som ble stiftet helt fra starten av, på omtrent samme tid som da Sg LIVE sentralt ble stiften. Så vi har litt fartstid med dette gjennom mange år. Sg LIVE Vegårshei, sitt styre har og er først og fremst ungdommer og eldre knyttet til Guds Menighet på Vegårshei. Det er her det har vært et stort ungdomsarbeid gjennom tidene, og lokallaget er derfor en god måte å ha med som bidragsyter inn i dette viktige arbeidet.

 

Som regel har vi hatt 3-5 arrangementer hvert år, som Sg LIVE Vegårshei står ansvarlige for. Det å ha et lokallag som da har muligheter gjennom Sg LIVE sentralt å få tak i kjente og store artister av forskjellige utøvere er utrolig flott. Dette hadde vi hverken fått til økonomiske eller administrativt, om vi ikke hadde hatt så gode medarbeidere i Sg LIVE sentralt.

Vi har på denne måten kunnet bringe ut «Jesus, kultur og drømmer» der de møtes.

 

Jeg, personlig synes Sg LIVE, er en utrolig flott plattform der alle kristne kan møtes og treffes, på tvers av sin tro og fra forskjellige trossamfunn. Vi opplever også en fantastisk god respons blant foreldre og den vanlige deltaker på de forskjellige arrangementer som blir arrangert gjennom året og årene.

 

En sitter igjen med utrolige flotte minner av artister som viser seg sitt beste da reiser land og strand rundt i Norge, og vi er heldige som får oppleve disse, nettopp på grunn av Sg LIVE.

Sist men ikke minst da vi nettopp hadde fantastisk besøk av Sofie Fjellvang.

 

Gjennom alle disse årene vi har hatt SG Live sitt lokallag, kan vi nevne mange forskjellige flotte, innholdsrike arrangementer og konsert, for eksempel:

 

Konfirmant cuper

24 Festivaler

Mer Festivaler

Quiz show

Game show

Digital show

Juleavslutninger

Nyttårsaftener i alpinbakken

Teknikker kurs

Danseseminar

Utendørs konserter

Og ikke minst alle konserter