ERIC TRYLAND PÅ TURNÉ – VINTEREN 2023!

ERIC TRYLAND PÅ TURNÉ – VINTEREN 2023!

Ja du hørte riktig! Vi skal på turné med selveste Eric Tryland i (Januar/Februar) 2023, og vi gleder oss MASSE til å reise rundt i Norges land med denne fantastiske fyren!!!

Eric Tryland er en energibombe av en fyr, og sprer glede og smil overalt hvor han går. Vi er så glade og stolte over at det er akkurat han som er artisten i år. For han er nemlig ikke bare en artist, men en skikkelig “showman” også! Sangene hans er ordentlig fengende og ny moderne, og det er ikke rart mange blander han med Justin Bieber;) Så dette vil du virkelig ikke gå glipp av!

 

«Eric Tryland, går også under kallenavnet “the man” i streeten, er en gladgutt som lager fet pop. Med hans debut-singel “Daily”, startet han solo-karrieren, og det kommer bare mer fremover.»

Sitat: https://urort.p3.no/artist/eric-tryland

 

Ved siden av å være en dyktig artist, så jobber han faktisk i skjærgårds. Du har kanskje sett han på LIVE quiz, Basar, Festivalkontoret eller MER-konferansen? Eric har et stort hjerte for andre og for Jesus, så vi gleder oss til å se han på scenen, og ikke minst høre alt han har å komme med!! Dette vil vi anbefale på det sterkeste å få med seg.

Vil du begynne å øve på sangene allerede nå? Sjekk ut sangene hans her: https://open.spotify.com/artist/5r2aceB50DhA47C1zCsCcT?si=H3SX5s_rR1C35JRjV8zl9g