Våre nye venner fra Nederland

Våre nye venner fra Nederland

I våres var en liten delegasjon fra Skjærgårds på festival i England for å høre på nye band. Der la vi fort merke til bandet Trinity fra Nederland. Med sin musikk fylt av latin amerikanske rytmer, en liten dose rock, en liten dose bluegras og en utømmelig energi, ble selv vi tilreisende trauste nordmenn revet med. Vi ble så revet med at vi invitert de til Norge og Skjærgårds Music and Mission hvor de ba opp til dans på selveste hovedscenen.

 

Men vi hadde ikke fått nok av gutta fra Nederland. Vi ville ha de på turné. Helgen 7.- 9. desember reiste derfor Skjærgårds LIVE og Trinity på en liten mini juleturné i Norge. Med to biler, et lass med instrumenter, 7 hollendere og 2 nordmenn tok vi fatt på landveien for å be opp det norske folk til dansefest (eller hoppe og klappefest). Og fest ble det! Porsgrunn, Stavanger og Reme var de tre stedene vi besøkte denne helgen. Og de som fikk med seg disse konserten fikk en opplevelse de sent vil glemme. Og vi i Skjærgårds LIVE har fått nye venner fra Nederland.  

 

Trinity vil gjerne tilbake til Norge og vi vil gjerne ha de tilbake. Har du ikke fått oppleve en konsert med denne gjengen, så må du ikke la sjansen gå fra deg neste gang de kommer til landet. Trinity rocks!!

 

Sjekk ut Trinity her:https://bandtrinity.com