Takk for i sommer

Takk for i sommer

I skrivende stund henger sommeren i en tynn tråd, og det er så vidt den klorer seg fast før den til slutt sammen med bladene på trærne må slippe taket og høsten kommer.

Det er mye som har skjedd i sommer, og forhåpentligvis mange gode minner som har blitt lagret i hjernen. I skjærgårds LIVE sammenheng er det mye gøy som har skjedd, både lokalt og nasjonalt. Blant annet ble Jærgårds arrangert for andre gang på Klepp i Roagaland. CAMP unik leir for ungdommer med funksjonshemninger ble også arrangert for andre gang. Og så har det selvfølgelig hvert Skjærgårds Music and Mission festival. De 4000 ungdommene som var der fikk en heildundranes flott uke på Risøya, med nydelig musikk, flotte mennesker, gode prekener og nye venner. Bilder fra Skjærgårds kan du finne ved å trykke her.

Selv om sommeren snart er over, så er det fremdeles mye som skjer i Skjærgårds LIVE, vi har den store vinterturnéen som står for tur og ikke minst så er det planlagt mange store og små arrangementer i mange av våre lokallag fremover. Følg med på vår hjemmeside og våre facebook sider om når det skjer noe nær deg.

Til slutt vil vi avslutte med og ønske alle nye medlemmer velkommen. Vi digger dere og digger at dere vil være med i Skjærgårds LIVE familien.