Sg LIVE Sommerkurs 2013 – påmeldinga er i gang!

Skjærgårds LIVE Sommerkurs 2013!!

 

Under Skjærgårds Music & Mission Festival arrangeres hvert år Skjærgårds LIVE Sommerkurs. Dette er et kurs/seminar/leir for deg som er engasjert i ungdomsarbeid eller som ønsker å lære mer om hvordan du kan arrangere konserter, festivaler og andre happeninger.

For kun kr 500,- vil vi tilby 25 ungdommer deltakelse på Sommerkurset, 1.-7. juli 2013, som inkluderer overnatting i telt, gratis frokost, spennende seminarer, litt kafe-medarbeiderjobbing, i tillegg til alt det gode Skjærgårds ellers har å by på! Er du er i alderen 16-24 år? Kan du ha nytte av å lære mer om å lede og arrangere kristne arrangementer samtidig som du får ei fantastisk uke på Skjærgårds? Er dette noe for deg? Og om det er noen som var med på dette i fjor, som vil være med i år også, er dere hjertelig velkomne!!

På kurset vil du bli en del av Skjærgårds LIVE-gjengen som bygger miljø på ”LIVE Scene” som er Skjærgårds LIVE sin egen kafé-scene i portalen til festivalområdet på Risøya. Her får du oppleve sofaer, brettspill, servering, samt temakvelder, konserter, talkshow, gjester, quiz og seminarer. Du får daglige seminarer og kurs som lærer deg å lage lokale happeninger, praksis i kafé- og konsertarbeid, personlig veiledning, og mulighet til å knytte kontakter med andre som jobber med det samme andre steder. I tillegg til å delta på seminarene, jobber du 2-4 timer daglig i team på LIVE Scene som kafé-vert.

Du får også selvfølgelig god tid og mulighet til å delta på konserter, seminarer, bibeltimer, happeninger, kaféer, bading, soling og henging på Skjærgårds Music & Mission generelt.

Pris: Kr. 500,- pr. person som inkluderer:
– Overnattingsplass i Sg LIVEs eget ”Telt-hotell” på festivalområdet.
– Frokost hver dag.
– Festivalpass som deltaker som gir fri tilgang til alle konserter, møter, seminarer etc.
Øvrige måltider kan du kjøpe eller lage selv.

Du betaler din egen reise, men du kan søke om økonomisk støtte til å dekke utgiftene til både kurs og reise, fra for eks kommune eller hos lokallaget ditt. Ta kontakt med post@sglive.no, så hjelper vi til!
Påmelding skjer her på Checkin

Velkommen til å dele til beste sommerkurs med oss!