Skjærgårds LIVE Innblikk

Skjærgårds LIVE Innblikk

Er du i alderen 16-24 år? Kan du ha nytte av å lære mer om å lede og arrangere kristne arrangementer samtidig som du får ei fantastisk uke på Skjærgårds? Under Skjærgårds Music & Mission Festival arrangerer vi Skjærgårds LIVE Innblikk. 

Dette er et kurs for deg som er engasjert i ungdomsarbeid eller som ønsker å lære mer om hvordan du kan arrangere konserter, festivaler og andre happeninger. Målet er at du skal få et dypere innblikk i hvordan festivalen arrangeres, og få kunnskap og inspirasjon til å arrangere noe hjemme i ditt lokallag.

På kurset vil du bli en del av Skjærgårds LIVE-gjengen som bygger miljø på ”LIVE Scene” som er Skjærgårds LIVE sin egen kafé-scene i portalen til festivalområdet. Her får du oppleve sofaer, brettspill, servering, samt temakvelder, konserter, talkshow, gjester, quiz og seminarer. Som kursdeltaker får du daglige seminarer som vil gi deg innblikk i arbeidet som ligger bak arrangementer på festivalen. Du vil få komme dypere inn i kulissene og få med deg nyttig kunnskap og tips som kan brukes på egen arrangementer i lokallaget. Du får praksis i kafé- og konsertarbeid, og mulighet til å knytte kontakter med andre som jobber med det samme andre steder. I tillegg til å delta på seminarene, jobber du 2-4 timer daglig i team på LIVE Scene som kafé-vert eller i tekninsk.
Du får også selvfølgelig god tid og mulighet til å delta på konserter, seminarer, bibeltimer, happeninger, kaféer, bading, soling og henging på Skjærgårds Music & Mission generelt.

Pris: Kr. 500,- pr. person inkluderer:
– Overnattingsplass i Sg LIVEs eget ”Telt-hotell” på festivalområdet.
– Frokost hver dag.
– Festivalpass som deltaker som gir fri tilgang til alle konserter, møter, seminarer etc.
Øvrige måltider kan du kjøpe eller lage selv.
Du betaler din egen reise, men du kan søke om økonomisk støtte til å dekke utgiftene til både kurs og reise, fra for eks kommune eller hos lokallaget ditt. Ta kontakt med Kristin, så hjelper vi til!

Du kan melde deg på HER!

Vi sees i juli! 🙂