Skjærgårds 2018!

Skjærgårds 2018!

 

Nå er det ikke lenge til sommeren og heller ikke lenge til sommerens høydepunkt, nemlig Skjærgårds Music and Mission Festival 2018!
Festivalen finner sted på Risøya ved Tvedestrand, 3. – 8. juli, og du er VELDIG velkommen!

På Skjærgårds skjer det mye gøy. Her er litt av det du kan få med deg:

 

LIVE SCENE

LIVE Scene er Skjærgårds LIVE sin egen kaféscene midt i festivalen. Vi synes dette er øyas koseligste hengeplass! Her kan du sitte å slappe av i sofaen, nyte mat fra kafeen, spille spill, eller være med på det som skjer av program.

I kafeen kan du kjøpe litt forskjellig, blant annet sukkerspinn, brus, is, popcorn, kaffe, gorby’s, rett i koppen, sjokolade, muffins og mere. Vi håper også du vil bli medlem og få vår fantastiske kaffeavtalekopp! Denne gir deg gratis kaffe, te og kakao HELE UKA! 

Noe av det som står på programposten i år er Sing-along-kino, Silent Disco, LIVE Mingle og selvfølgelig blir det LIVE Quiz hver kveld! Helt nytt av året er også vår fellesfrokost hver morgen kl 10. Her kan du for kun kr 20,- får nyte mat fra vår frokostbuffet mens du blir kjent med noen nye og får med deg et ord for dagen. Det anbefales!!

Se mer info på sglive.no/live-scene

 

KINO

Fredag kl 14.30 er det klart for Sing-along-kino på LIVE Scene. Dette er alltid veldig gøy og god stemning. Husk at du kan være med å stemme fram din favorittfilm og avgjøre hvilken film som skal vises. Se sglive.no/kino-2018 for mer info

 

SKJÆRGÅRDS LIVE 10 ÅR

Skjærgårds LIVE er 10 år i år! Det skal feires! Den store bursdagsfesten blir på LIVE Scene lørdag kveld rett før Quiz’en, kl 01.00. Her blir det gjensyn med gamle helter, servering i bursdagsstil, underholdning og alt som hører med når jubilanter skal hedres. DU er velkommen og vi gleder oss!

 

LANDSMØTE

Lørdag 7. juli kl 14 holder Skjærgårds LIVE sitt landsmøte på Risøya. Her er alle medlemmer velkommen og alle har stemmerett. På Landsmøtet kan du være med å bestemme hvordan Skjærgårds LIVE skal drives i årene fremover, så vi håper du vil være med!

Mer informasjon, innkalling og sakspapirer finner du på sglive.no/landsmote-2018

 

PROGRAM

Det er også masse annet gøy som skjer på Skjærgårds! Både på LIVE Scene og på andre scener og steder på øya. Vi anbefaler at du følger med på nett og i fantastiske app for å holde deg oppdatert og ikke gå glipp av noe!

Last ned appen: 

Klikk her for iOS-versjon

Klikk her for Android-versjon

Se detaljert program for festivalen på: sginfo.no/dagsprogram

 

INFO OM SKJÆRGÅRDS

Du finner mer informasjon om Skjærgårds M&M på: sginfo.no

Skjærgårds på Facebook: Skjærgårds på Facebook

 

BILLETTER

Husk at du som er medlem i Skjærgårds LIVE kan kjøpe rabattert billett til Sg LIVE-medlemspris helt fram til 30. juni 2018:

Klikk HER for å kjøpe billett til Skjærgårds M&M 2018 til medlemspris!

 

VI SEES!