Sirkus Skjærgårds Sarpsborg – medlemskap Sg LIVE

Bli medlem i Skjærgårds LIVE i forbindelse med Sirkus Skjærgårds i Sarpsborg!

Sirkus Skjærgårds i Sarpsborg arrangeres av Stiftelsen Skjærgårds i samarbeid med Skjærgårds LIVE og Skjærgårds LIVE Sarpsborg. Når du deltar på Sirkus Skjærgårds LIVE får du mulighet til å bli medlem i Skjærgårds LIVE Sarpsborg, enten når du kjøper billetten eller på arrangementet.
Medlemskapet gir deg fordeler som rabatt på andre festivaler og konserter, og støtter Skjærgårds LIVE Sarpsborg videre, uten at det koster deg noe ekstra.

Her er litt mer informasjon:

 

BARNE- OG FAMILIEARRANGEMENT

Når du kjøper billett til barne- og familiearrangementet på Sirkus Skjærgårds i Sarpsborg betaler du kr 100,- for billett pr person. Når du kommer på arrangementet vil du få informasjon om og mulighet til å bli medlem i Skjærgårds LIVE Sarpsborg uten ekstra kostnad. For å bli medlem fyller du ut navn og kontaktinformasjon på en innmeldingslapp du får utdelt, og du bekrefter da at de kr 100,- du allerede har betalt ved påmelding til arrangementet skal gå til medlemskontingent i Skjærgårds LIVE Sarpsborg for 2021. Det er ingen aldersgrense for medlemskap. 

 

KONSERT- OG KVELDSARRANGEMENT

Når du kjøper billett til konsert- og kveldsarrangementet på Sirkus Skjærgårds i Sarpsborg kan du velge om du ønsker å kjøpe ordinærbillett eller medlemsbillett. Medlemsbilletten gir kr 100,- i rabatt sammenlignet med ordinær billettpris. Både nye medlemmer og personer som allerede er eller har vært medlem i Sg LIVE tidligere kan kjøpe rabattert medlemsbillett.
Når du kjøper medlemsbillett innebærer dette at du blir medlem i Skjærgårds LIVE Sarpsborg, eller at du er medlem og eventuelt fornyer medlemskapet ditt for 2021 hvis du ikke har betalt allerede. Når du kjøper medlemsbillett vil kr 100,- av din betaling gå til medlemskontingent i Skjærgårds LIVE Sarpsborg for 2021, uten at det koster deg noe ekstra.

Det gis ikke ytterligere rabatt dersom du er medlem fra før. 
Dersom du nylig har betalt medlemskontingent ved hjelp av tilsendt faktura kan du ta kontakt med post@sglive.no

 

 

OM MEDLEMSKAPET

Medlemskapet er frivillig, uforpliktende, og koster ingen ting ekstra, og det er ingen aldersgrense for medlemskap. 
Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern). Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre.
Du kan når som helst si opp medlemskapet ditt. Ta kontakt med post@sglive.no dersom du ikke lenger ønsker å være medlem.

 

For mer informasjon om medlemskapet, se sglive.no/medlem

For mer informasjon om Skjærgårds LIVE; se sglive.no eller ta kontakt med post@sglive.no.