Billetter til Skjærgårds Music & Mission 2021 til medlemspris

Billetter til Skjærgårds Music & Mission 2021 til medlemspris

Til sommeren er det igjen duket for Skjærgårds Music & Mission festival, 6. – 11. juli 2021 på Risøya ved Tvedestrand. Dette er årets høydepunkt og DU er invitert! 

Det lønner seg å være medlem i Skjærgårds LIVE. I tillegg til at vi tilbyr en rekke billige konserter og arrangementer til våre medlemmer, tilbyr vi også sterkt reduserte priser på festivalpass til Skjærgårds Music & Mission. 

Som medlem i Skjærgårds LIVE kan du fra 1. desember kjøpe ukepass til festivalen medlemspris:
– Fra 1. des: 1500,-
– Fra 1. juni: 1800,-

Billettavgift kommer i tillegg.
Ukespass til medlemspris må kjøpes innen 30. juni 2021.
Overnatting på campingområdet er inkludert.  

Dette er en av de absolutt billigste billettene du kan få tak i, billigere enn andre grupperabatter og hele 500,- kr billigere enn fullpris ved ankomst, så det lønner seg VELDIG å kjøpe billett til medlemspris!

 

Bestill billett til Skjærgårds Music & Mission 2020 til LIVE-medlemspris:

Bestill billett til her!

 

Billetten forutsetter gyldig og betalt medlemskap i Sg LIVE for 2021. Tidligere medlemmer får tilsendt faktura i januar. Har du vært medlem i Sg LIVE tidligere, men ikke betalt kontingent for 2021; ta kontakt med post@sglive.no for å få tilsendt faktura. Har du aldri vært medlem i Sg LIVE, krysser du av for å melde deg inn som nytt medlem senere i bestillingen. 

Medlemskap i Skjærgårds LIVE innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern). Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre. For mer informasjon om medlemskapet, se sglive.no/medlem

Grupper på over 10 personer: bestill enkeltbilletter og ta kontakt med post@sglive.no for evt. tilrettelegging og eget tilbud.

Billetter til Skjærgårds Music & Mission Festival 2021 til Sg LIVE-medlemspris refunderes hvis arrangementet avlyses pga Covid-19, bortsett fra billettavgift og medlemskontingent. Refusjonen gjelder kun ved avlysning/kansellering, og vi refunderer ikke kjøpte billetter ved gjennomføring av arrangementet.         

 

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på post@sglive.no / 91738190.
Mer info om Skjærgårds Music & Mission finnes her: www.sgmm.no