Russetreffet 2021 – i alternativ versjon

Russetreffet 2021 – i alternativ versjon

Skjærgårds og Kristenrussen har dessverre valgt å avlyse den originale versjonen av Russetreffet i Kragerø i 2021 på grunn av stor usikkerhet rundt hva som er mulig å gjennomføre av arrangementer i april. Istedenfor er det laget en alternativ plan som det, etter dagens smittevernregler, er mer sannsynlig at kan gjennomføres.

Den alternative versjonen av Russetreffet 2021 vil finne sted i tre byer; Stavanger 16. april, Kristiansand 17. april og Oslo 24. april, hvor det vil bli laget én kveldsfestival på hvert sted. Kveldene vil bestå av en komprimert utgave av det som var planlagt for det originale russetreffet i Kragerø.

Skjærgårds LIVE vil være med som samarbeidspartner under Russetreffene og blant annet ha ansvar for «russelekene»..

 

Billettene til Russetreffene i IMI Forum i Stavanger, Q42 i Kristiansand og Filadelfiakirken i Oslo vil bli lagt ut 4. februar klokken 11:00. Det vil kun være 200 billetter til hvert sted, og det er førstemann til mølla. Billetter bestilles på russetreffet.com

Følg Russetreffet i Kragerø på Facebook og følg med på hjemmesiden russetreffet.com. På denne siden vil det dukke opp alt dere trenger å vite om de ulike dagene, så følg med for oppdateringer underveis.

 

Vi synes det er trist at vi ikke skal sees i Kragerø, men vi håper å se mange av dere på denne lille turneen. Stay tuned!

 

KJØP BILLETT HER!