Medlemsrabatt på Russetreffet 2021

Medlemsrabatt på Russetreffet 2021

Er du russ i 2021? Da vil vi anbefale deg å ta turen til Russetreffet i Kragerø i 23. – 25. april!! Det kommer til å bli en fantastisk festival! Sammen med massevis av andre russ kan du bli med å hoppe foran scenen når store og dyktige artister spiller opp til fest. Eller du kan dra på møter og seminarer, der du vil oppleve hengivende lovsang og solide talere, og bli inspirert og utrustet til å møte russetiden som ligger foran deg med en trygghet om at Jesus vil være med deg. Og ikke minst: Du vil garantert oppleve mengder av underholdning, sprell og russemoro!

Skjærgårds LIVE vil selvfølgelig også være tilstede med vår egen scene. På LIVE Scene vil du få kunne kjøpe noe godt å spise på, mens du nyter spennende underholdning eller svarer på spørsmål på LIVE Quiz. 

 

Mer info om russetreffet finner du her: russetreffet.com

Billetter kan bestilles her, og husk å krysse av for at du er medlem i Sg LIVE mot slutten av bestillingen slik at du får medlemsrabatt: KLIKK HER

Er du usikker på om du er medlem i Sg LIVE og/eller har betalt kontingent for 2021? Ta kontakt med oss eller meld deg inn som nytt medlem i Sg LIVE FØR du bestiller billett!

 

Koronapandemien gjør at det er noe usikkerhet rundt gjennomføring av Russetreffet 2021.

Alle som kjøper billetter til Russetreffet Kragerø 2021 vil få full refusjonsrett hvis arrangementet må kanselleres pga Covid-19. Dette gjelder kun ved kansellering, og vi refunderer ikke kjøpte billetter ved gjennomføring av arrangement.
Det er en forutsetning for gjennomføring av Russetreffet at regjeringen tillater arrangementer med 500 deltakere, eller at insentivordningen til kulturbransjen er god nok til å gjennomføre med færre deltakere. Hvis arrangementet blir avlyst vil billettene bli refundert, med unntak av billettavgiften, og alternative arrangement vil bli annonsert og åpnet for salg.

 

KJØP BILLETT HER!