Presentasjon kandidater til Landsstyret 2021

 

På Landsmøtet i 2021 skal det velges nytt landsstyre i Skjærgårds LIVE.
Her er en presentasjon av kandidatene innstilt av valgkomiteen:

 

Arne Nilsen Berge – styreleder

Alder: 33
Bosted/hjemsted: Flekkerøy
Yrke/studie: Menighetspedagog for ungdom
Relevant erfaring/engasjement: Bachelorgrad i praktisk teologi, mange års erfaring fra menighets- og organisasjonsarbeid som ansatt og frivillig i Tremorkirken på Sotra, Den norske Kirke, Sjømannskirken, KRIK og som lokallagsleder i Skjærgårds LIVE Flekkerøy.
Hvorfor jeg ønsker å sitte i landsstyret: Jeg ønsker å sitte i landsstyret fordi jeg har selv vært på mottakersiden og hatt stor glede i å ha et samarbeid med Skjærgårds LIVE. Det kan være vanskelig å ha mot til å gå for større prosjekter på «egenhånd» som både krever økonomiske forpliktelser og en gjennomtenkt organisering – begge deler ting som organisasjonen er sterke formidlere av. En styrke med Skjærgårds LIVE som jeg brenner for er at Skjærgårds LIVE kan være et verktøy som menighetene kan benytte som ikke krever at vi starter noe nytt, men som spiller oss gode i det eksisterende arbeidet. Dette ønsker jeg at flere menigheter skal oppdage; at sammen kan vi hente ut mer enn vi enkeltvis investerer.Nora Sofie Wahlquist – styremedlem, gjenvalg

Alder: 22 år
Bosted/hjemsted: Oslo
Yrke/studie: Studerer sykepleie
Relevant erfaring/engasjement: Har vært medarbeider på LIVE-scene flere år, sittet i SG-live sitt landsstyre siden 2018 og har jobbet med 24 hours-festival
Hvorfor jeg ønsker å sitte i landsstyret: Skjærgårds LIVE driver et veldig gøy og ikke minst utrolig viktig arbeid. Jeg synes det er så kjekt å få være en del av arbeidet med å skape trygge, morsomme og Jesusfokuserte kulturarenaer for unge mennesker!Hanna Sand – styremedlem

Alder: 22 år 
Bosted/hjemsted: Bor i Oslo, men jeg kommer fra Nittedal. 
Yrke/studie: Studerer sykepleie. 
Relevant erfaring/engasjement: Jeg har vært engasjert i mye ulikt via Pluss ungdomsarbeid i mange år. Deriblant vært aktiv i konfirmasjonsopplegget, da spesilet konfleierer. Har stått i kafeen et år på LIVE scene, og skulle hatt ansvar for mingle i fjor og i år hvis ikke det hadde vært for corona. Ellers har jeg vært mange år på SGMM. Jeg har vært administrativ leder for et lovsangsteam og vært med og drevet et kor. Jeg gikk på BiG og da arrangerte jeg Zumba hver uke. Jeg har også jobbet frivillig i 4 måneder på Den Dominikanske Republikk med de mest utsatte barna, for organisasjonen Compassion. 
Hvorfor jeg ønsker å sitte i landsstyret: Jeg har hatt stort utbytte av arbeidet som skjærgårds LIVE gjør på SGMM og nå ønsker jeg å bidra. Christian Eugen Aronsen – styremedlem

Alder: 19 år
Bosted/hjemsted: Skien, men bor på Skjold militærleir ut året.
Yrke/studie: Fullførte videregående studiespesialisering realfag. Tok 20 studiepoeng i apologetikk mens jeg jobbet i Laget halvåret før jeg reiste inn i militæret.
Relevant erfaring/engasjement: Har i mange år vært veldig aktiv i Acta både som deltager og som leder. Etterhvert ble jeg mer aktiv i Laget og var lagsleder på Skien VGS i tredje klasse. Spilt flere år i lovsangsband, blant annet på noen større arrangementer som 24-hours og Actaleirer.
Hvorfor jeg ønsker å sitte i landsstyret: Personlig brenner jeg for Skjærgårds Live sine lokallag. Av erfaring gjennom Laget har jeg forstått at det å møte folk personlig kan ha stor innvirkning på deres liv. Jeg tror Jesus gjør mye godt gjennom Skjærgårds LIVE, og det er jeg veldig gira på å være med på. Syntes selvfølgelig det også er sinnsykt moro med større arrangementer som Skjærgårds og live-turneer.Andreas Vestvik – varamedlem, gjenvalg

Alder: 31
Bosted/hjemsted: Kristiansand
Yrke/studie: teologistudent
Relevant erfaring/engasjement:
Teknisk leder for LIVE Scene på SGMM, lokallagsleder
Hvorfor jeg ønsker å sitte i landsstyret: Brenner for å kunne tilretteleggja og gjera det mogleg for barn og unge å kunne arrangere konsertar og happeningar som kan virke urealistiske å få til åleine. At grensene for kva ein kan få til lokalt skal vere færrast og minst mogleg.Erik Wessman – varamedlem, gjenvalg (tidligere styreleder)

Alder: 46
Bosted/hjemsted: Kristiansand
Yrke/studie: Prest
Relevant erfaring/engasjement:
Nåværende styreleder i Skjærgårds LIVE og tidligere ansatt i Skjærgårds LIVE og Skjærgårdsgospel.
Hvorfor jeg ønsker å sitte i landsstyret: Jeg håper å kunne fortsette å engasjere meg i videre utvikling av Skjærgårds LIVE.