Nytt styre

Nytt styre

 

Onsdag 1.september var det Landsmøte i Skjærgårds LIVE. Årsmeldingene og årsregnskapet fra 2019 og 2020 ble gjennomgått og godkjent. Det ble også presentert et revidert visjonsdokument og et forslag til virksomhetsplan for 2022 og 2023.

 

En ny visjon ble klappet og godkjent og ønsket velkommen:

Skjærgårds LIVE – der Jesus, kultur og drømmer møtes.

Vi håper og tror at dette er en visjon som både vil motivere og drive alle i Sg LIVE framover i arbeidet med barn og unge.

 

Dokumentene som ble vedtatt på landsmøtet, referat fra møtet, og ikke minst vårt nye visjonsdokument og vår nye virksomhetsplan kan du finne på sglive.no/landsmote-2021.

 

På landsmøte ble det også klappet fram nye styremedlemmer! Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til den nye styrelederen, Arne Nilsen Berge, og to nye styremedlemmer, Hanna Sand og Christian Eugen Aronsen.

 

Arne er lokallagsleder for Skjærgårds LIVE Flekkerøy og sier han har erfart at Skjærgårds LIVE kan være et verktøy som menighetene kan benytte som ikke krever at de starter noe nytt, men som spiller de gode i det eksisterende arbeidet. Dette ønsker han at flere menigheter skal oppdage; at sammen kan vi hente ut mer enn vi enkeltvis investerer. Han har erfaring fra ulike organisasjoner og menigheter og vi gleder oss over at han nå ønsker å bidra i styret til Sg LIVE!

Christian har vært aktiv i ulike roller og settinger med Acta og Laget. Han har bidratt med å spille i bandet på blant annet 24H som lokallaget i Skien har arrangert i mange år. På spørsmålet om hvorfor han ønsker å sitte i styret svarer han at han brenner for Skjærgårds Live sine lokallag. Av erfaring gjennom Laget har han forstått at det å møte folk personlig kan ha stor innvirkning på deres liv. Han tror Jesus gjør mye godt gjennom Skjærgårds LIVE, og det er han veldig gira på å være med på. Han synes – som oss – selvfølgelig at det er gøy med store festivaler og turnéer, og vi gleder oss til å ha han med i gjengen som leder an Sg LIVE sitt arbeid!

Hanna har vært på Skjærgårds M&M i mange år, og vært frivillig på LIVE Scene. Hun sier selv at hun har hatt stort utbytte av arbeidet som Skjærgårds LIVE gjør på blant annet Skjærgårds M&M og nå ønsker hun selv å bidra. Vi synes det er så kult at hun gjennom Skjærgårds M&M har blitt kjent med Sg LIVE og nå ønsker å bidra til å utvikle arbeidet vårt!

Nora er gjenvalgt styremedlem hun sier at hun synes Skjærgårds LIVE driver et veldig gøy og ikke minst utrolig viktig arbeid. Hun synes det er så kjekt å få være en del av arbeidet med å skape trygge, morsomme og Jesusfokuserte kulturarenaer for unge mennesker! Vi er glad for å ha med Nora videre i styret!

Tidligere styreleder Erik Wessman og tidligere styremedlem Andreas Vestvik er nå vara-medlemmer i Landsstyret. Vi er takknemlig for at de fortsatt ønsker å engasjere seg i Sg LIVE og bidra til en smooth overlevering av styreleder-stafettpinnen og oppstarten til det nye styret.

Tusen takk for innsatsen til tidligere styremedlemmer Elna Øhlund og Malene Austad. Vi setter STOR pris på det dere har gjort og vært for Sg LIVE og vi håper ikke dere forsvinner helt, men at vi får gleden av å se dere på mange Sg LIVE-arrangementer framover!