Lokalnytt: SG LIVE STEINKJER

Lokalnytt: SG LIVE STEINKJER

I Skjærgårds LIVE finnes det massevis av lokallag som driver spennende arbeid i sine lokale ungdomsmiljøer. Dette har vi lyst til å løfte opp og vise fram enda litt mer enn vi har gjort tidligere, og håper det vil være til inspirasjon for andre lokallag!
Derfor har vi startet opp spalten «Lokalnytt». Denne spalten vil du finne både her på nettsiden og i nyhetsmailen vår, og den vil inneholde informasjon om et av våre lokallag og deres aktivitet.

Nå er vi klare for å presentere Skjærgårds LIVE Steinkjer!

 

SKJÆRGÅRDS LIVE Steinkjer

Lokallaget vårt i Steinkjer ble etablert i 2014 og er et våre mest aktive lokallag. De holder til i Steinkjer i Trøndelag, og samarbeider tett med mange av menighetene og ungdomsarbeidene i byen.
 

LIVE kvelder + konserter
I lokallaget til SgLIVE Steinkjer skjer det mye. Bare les hva de har gjennomført og skal gjennomføre dette semesteret.

25 januar: Konsert med Skjærgårds teamet

10. februar: LIVE quiz + konsert med Siri Helene Erdal

8. mars: Konsert med Paul Colman

21. april: Konsert med Ellen Miles

 

I tillegg til dette så skal de før sommeren ha fire LIVE kvelder. Programmet på LIVE kveldene kan variere litt, men det er gjerne fire ingredienser de har. Jesus, musikk, sosialt og noe å bite i. Det er gjerne unge, lokale artister som blir presentert og får fremført noen låter på LIVE kveldene. De har også som regel en gjest som kommer å deler noen tanker rundt tro og Jesus.

Vi i Skjærgårds LIVE er imponert over alt det de får til på Steinkjer. Fra sentralt hold har vi blitt inspirert av det gode arbeidet de driver. Vi oppfordrer og ønsker at flere av våre lokallag gjør det samme som de gjør i Steinkjer, med å arrangere faste LIVE kvelder. I den forbindelse jobber vi med å lage en resurspakke til lokallagene, som skal inneholde ideer og ressurser til hva og hvordan man kan gjennomføre LIVE kvelder.

Godt jobba Steinkjer