Lokalnytt: Sg LIVE Porsgrunn

Lokalnytt: Sg LIVE Porsgrunn

I Skjærgårds LIVE finnes det massevis av lokallag som driver spennende arbeid i sine lokale ungdomsmiljøer. Dette har vi lyst til å løfte opp og vise fram enda litt mer enn vi har gjort tidligere, og håper det vil være til inspirasjon for andre lokallag!
Derfor har vi startet opp spalten «Lokalnytt». Denne spalten vil du finne både her på nettsiden og i nyhetsmailen vår, og den vil inneholde informasjon om et av våre lokallag og deres aktivitet.

Nå er vi klare for å presentere Skjærgårds LIVE Porsgrunn!

SKJÆRGÅRDS LIVE Porsgrunn

Skjærgårds LIVE Porsgrunn er et av 3 lokallag i Porsgrunn kommune og er det første lokallaget som ble etablert.

 

Julekonsert med Mosaic

Lokallaget i Porsgrunn har blitt revet med av det velkjente fenomenet ”julekonsert”. Julen er som kjent stappfull av konserter hele julen og Skjærgårds LIVE Porsgrunn var en av bidragsyterne for å bringe musikk til folket denne julen. Dette var det andre året på rad at de arrangerte en julekonsert med koret Mosaic i julen og de kan da med det kalle dette for en tradisjon.

Konserten blir holdt i den store salen i det kommunale kulturhuset: Ælvespeilet, noe som betyr at publikummet som kommer er både kirkevante og kirkefremmede. Rett og slett folk som vil nyte god musikk og komme i julestemning med et av Norges beste gospelkor.