Lokalnytt: Sg LIVE Kragerø

Lokalnytt: Sg LIVE Kragerø

I Skjærgårds LIVE finnes det massevis av lokallag som driver spennende arbeid i sine lokale ungdomsmiljøer. Dette har vi lyst til å løfte opp og vise fram enda litt mer enn vi har gjort tidligere, og håper det vil være til inspirasjon for andre lokallag!
Derfor har vi startet opp spalten «Lokalnytt». Denne spalten vil du finne både her på nettsiden og i nyhetsmailen vår, og den vil inneholde informasjon om et av våre lokallag og deres aktivitet.

Nå er vi klare for å presentere Skjærgårds LIVE Kragerø!

 

Skjærgårds LIVE Kragerø

Lokallaget vårt i Kragerø var et av våre første lokallag og ble etablert allerede i 2009. De holder til i Kragerø i Telemark, og samarbeider tett med mange av menighetene og ungdomsarbeidene i byen.
 

HJERNEGYMNASTIKK HOS SG LIVE KRAGERØ
Fredag 3. november arrangerte Skjærgårds LIVE Kragerø for andre året på rad den store kunnskapstesten for ungdommene i Kragerø. Konfirmanter fra menighetene i Kragerø, Sannidal og Helle og ungdommene fra SMUK og Singspiration viste et imponerende nivå da de brynet de grå hjernecellene på spørsmålene som for anledningen var blitt satt sammen av quizmasterne Thomas Strømstad og Ingrid Brandsæter fra LIVE Quiz-teamet.

Men det var ikke bare beinhard konkurranse som preget denne kvelden. Det lokale ungdomskoret Singspirasjon underholdt med fengene rytmer og flott sans, før det hele ble avsluttet med en heildundranes pizzafest.

Hver helg fra 12. januar og helt frem til helgen 11. februar kan også du bli med på den store kunnskapsprøven. Da reiser LIVE Quiz-teamet ut på veien og stopper opp et sted nær deg. Turnéruta finner du her

Bli med på LIVE Quiz da vel!