LIVE Scene 2012 – takk for i år!

Etter en herlig uke på Risøya er nå LIVE Scene og Skjærgårds Music & Mission Festival 2012 blitt historie. Men for en fantastisk historie det er blitt!

 

Teltet er bortet, kafeen pakka sammen, kaffekannene er tomme, stoler og bord er stabla i containeren, og ikke minst: Skjærgårds LIVE’s medlemmer og LIVE Scene’s besøkende er reist hjem. Det er en smule trist at LIVE Scene er over for denne gang, men mest er vi glade og takknemlige for at vi kan se tilbake på en alle tiders uke og glede oss til neste år!

På Skjærgårds M&M Festival 2012 har massevis av ungdom kost seg gløgg med ulike programtilbud, konserter, bibeltimer, aktiviteter, kiosker, kafeer, telthotell, scener, nikodemus, skating og breaking, is og brus, seminarer og happeninger.

For tredje året på rad drev vi i Skjærgårds LIVE kafé-scenen LIVE Scene. Her fikk vi i løpet av festivaluka oppleve Åpen scene, Impro-workshop, Taltenene LIVE, og ikke minst det vi mener er Risøyas beste programpost, nemlig LIVE Quiz! Her stod stemningen i taket fra første stund, men spørsmål, allsang og kaffetid, og i år hadde vi til og med tema-quizene «Musikk-quiz» og «Er du smartere enn festivalsjefen». LIVE Scene var også stedet der mange tok turen innom og for å slappe av i sofaen, spise hold-it, drikke kaffe, spille brettspill og skravle med gamle og nye venner.

Både medarbeidergjengen og Sg LIVE Sommerkurs gjorde sitt ytterste og vi er takknemlige for at de var med å gjøre LIVE Scene akkurat så strålende bra som den ble. Og ikke minst: takk for at nettopp DU tok turen innom og skapte liv og stemning.

OG takk for at du ble medlem i Skjærgårds LIVE! Vi håper vi ser deg igjennom i lokallag og på ulike konserter, og at du benytter deg av gratisbilletten du som medlem får til konserter med Paul Colman når han reiser på turné med Skjærgårds LIVE i januar/februar 2013. Og vil du ha konsert med han på DITT hjemsted: Send oss en mail!

Og blir savnet for stort: Lik oss og se bilder fra LIVE Scene på vår Facebook-side!
Eller du kan se bilder fra LIVE Scene 2012 her