LIVE quiz turné en suksess

LIVE quiz turné en suksess

I skrivende stund har vi akkurat avsluttet turnéen med LIVE quiz, hvor vi har besøkt 12 lokallag fra Lindesnes i sør til Alta i nord og det bare på 5 helger. LIVE quiz ble et forrykende quiz show som inneholdt alt fra spørsmål, allsang, konfetti og ikke minst god stemning. Våre to quizmastere Ingrid Brandæter og Thomas Strømstad ledet oss gjennom showene. Deres unike måte å involvere publikum og deres rare humor var noe av oppskriften som gjorde dette til en suksess. Showet ble heller ikke noe dårligere av at vi hadde med teknikker Per Christian Strømstad som var med på løfte kvaliteten og profesjonaliteten på showet til ypperste klasse.

 

Vi er veldig takknemlig for alle dere dyktige og ivrige lokallag som var med på laget og stelte i stand lokaler, ordnet mat og samlet deres herlige ungdommer til disse kveldene. Vi er også takknemlig for alt det ekstra dere stelte i stand. For det var ikke bare quiz som var på disse kveldene. De fleste stedene vi var, hadde andre arrangementer som ungdomsmøter, gudstjenester, silent dico og konserter i tillegg til LIVE quiz.

 

Det er en fryd å tenke på at så mange ungdommer har fått høre om Jesus og hatt det morro med Quiz disse helgene vi har hvert på turné.

 

Takk for denne gang.

 

NB: I mars reiser vi på ny turné, denne gangen med artisten Paul Colman. For mer info trykk her