Landsmøte Sg LIVE 2019

Landsmøte Sg LIVE 2019

Skjærgårds LIVE er en demokratisk organisasjon. Det innebærer at du som er medlem kan være med å bestemme hvordan Skjærgårds LIVE skal drives framover, og det kan du gjøre blant annet ved å delta på Landsmøtet! Landsmøtet arrangeres minst hvert andre år og er Skjærgårds LIVE sitt øverste organ. Her har alle betalende medlemmer anledning til å møte opp og bruke sin stemme.

I år vil landsmøtet bli avholdt under Skjærgårds Music & Mission på Risøya utenfor Tvedestrand lørdag 6 juli 2019 kl 13.00 – 14.30.

Vi gleder oss særlig til sak 8 under landsmøtet der vi skal snakke sammen om Skjærgårds LIVE’s framtid. Her ønsker vi innspill fra både våre medlemmer og lokallag, så forbered deg gjerne til denne saken. Mer informasjon om sakene finner du HER

 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer og delegater til å delta på hele festivalen. Billetter til medlemspris kan bestilles her.

Den enkelte må selv dekke opphold, festivalpass og reise, men vi oppfordrer våre lokallag til å dekke hele eller deler av utgiftene for sine medlemmer. (Lokallag kan søke støtte til dette.)
Ønsker du kun å delta på landsmøtet? Ta kontakt med oss så finner vi en løsning; post@sglive.no.

Din stemme betyr mye, og vi håper du vil være med!

Påmelding til landsmøtet sendes til post@sglive.no innen 1. juli 2019.

Innkalling og sakspapirer til Landsmøtet 2019 finner du her.

 

Landsmøtet 2019 er nå gjennomført.

Referat og vedtatte dokumenter fra Landsmøtet finner du HER