Kristin forteller om sine år i Skjærgårds LIVE – TAKK!

Kristin forteller om sine år i Skjærgårds LIVE – TAKK!

«De første årene fikk jeg være med å bygge opp en ganske fersk organisasjon, være med å sette kursen for hva Skjærgårds LIVE skulle være, og se noe stort bli til av nesten ingenting. Det var skikkelig gøy!»

I over 10 år har Kristin jobbet i Skjærgårds LIVE, og vi ville høre litt fra henne om hvordan det var, og hvordan det er i ny jobb. Hun var med å bygge opp SgLIVE slik det ser ut den dag i dag, og vi er glade for å høre at hun hadde det gøy på veien; «Å jobbe i Skjærgårds LIVE har vært helt fantastisk. Da jeg begynte i 2010 hadde jeg vært en engasjert frivillig i Skjærgårds og Skjærgårds LIVE i flere år, og da jeg var ferdig å studere fikk jeg altså muligheten til å begynne å jobbe på fulltid med noe av det jeg likte aller best å drive med – på fritida! At jeg nå skulle få holde på på fulltid, og attpåtil få betalt for det, det var nesten for godt til å være sant.»

På de mange årene i jobben forteller Kristin at hun har lært mye nyttig, men også mye rart; «For eksempel å pakke hoppeslott, å komme seg fram til konsert når flyet er innstilt, hva man gjør når gitaren til artisten blir ødelagt på reise, forskjellen på en XLR-kabel og en DMX-kabel.» «MEN likevel har jeg absolutt lært mest som jeg vil få bruk for videre. For eksempel om ledelse av ansatte og frivillige, hva som skal til for å planlegge og gjennomføre et stort arrangement, jeg har lært om mine egne begrensninger, hva som skjer med meg når jeg mislykkes, og jeg har lært om de fantastiske mulighetene i å samarbeide med folk som er annerledes enn meg.»

Nå har hun begynt som prest i Randesund menighet, og selv sier hun at hun trives godt. «Det er spennende å nå få jobbe enda nærmere og helt tett på masse barn og unge. Jeg har jo jobba med barn og unge i Sg LIVE også, men det ble noen ganger litt langt fra kontoret mitt og ned til grasrota der menneskene var. Så nå er det fint å få være der det skjer og sammen med alle de flotte menneskene. Og så er det gøy å se at erfaring og kunnskap jeg har fått i Sg LIVE kan være nyttig i ny jobb og i menigheten. Den nye jobben har også gjort at jeg på en ny måte har skjønt hvor viktig og nyttig alt som gjøres i Sg LIVE og Skjærgårds kan være for menighetenes arbeid!»

Vi takker deg Kristin for din tjeneste hos oss, og avslutter med noen fine ord fra vår nåværende daglige leder, Martin Fredriksen:

«Kristin Brandsæter Torgersen er Skjærgårds LIVE. Hennes organisatoriske sans, villighet til å tenke nytt og utvikle organisasjonen har båret frukter. Skjærgårds LIVE har alltid blitt drevet økonomisk godt, og har alltid tenkt framover og har turt å drømme stort. Vi har alltid hvert på vei, trygt ledet av Kaptein Brandsæter Torgersen. Nå som kapteinen har mønstret av og funnet en trygg havn i Randesund menighet, så etterlater hun en skute i særdeles god stand og et mannskap som er drillet og opplært til å føre denne drømmebåten videre. Takk for alt kaptein, og velkommen som passasjer.»