Discothèque Franson og Skjærgårds LIVE reiser på tur sammen.

Discothèque Franson og Skjærgårds LIVE reiser på tur sammen.

Discothèque Franson er er ferskt band fra Kristiansand som spiller fengende, energisk indie-pop. Selv om bandet bare har vært aktive i et par år har de allerede gjort seg bemerket i det norske musikklandskapet med 5 utgitte singler, pluss en EP (“Tusen Tanker”) som kom ut i mai. Flere av låtene har vært anbefalt og spilt på P3 og P1, og bandet har spilt konserter flere steder i Norge, blant annet i Oslo, Bergen og Kristiansand. Gjengen i Discothèque Franson har mye musikk på lager, og er alltid klare for å levere god stemning og god musikk!

Og er det noe vi i Skjærgårds LIVE er glad i så er det blide gutter fra Sørlandet som lager god stemning og god musikk. Så glad er vi i det at vi har valgt å ta de med på tur og vise de fram til noen av våre lokallag.

 

I første omgang er det lokallagene våre på Bibelskolen i Grimstad (5. Des) og vårt ferske lokallag på Jørpeland (27.nov) som får besøk.

Grunnet covid – 19 rettningslinjene så vil konserten i Grimstad kun være for elever ved bibelskolene, men hvis du ønsker å få med deg disse herlige guttene så er du velkommen til Klippen på Jørpeland fredag 27 nov.

 

NB: Vi skulle egentlig også hatt konsert på Ansgar 6. des, men denne er dessverre AVLYST på grunn av Covid-19.