Dette er det nye landsstyret

Dette er det nye landsstyret

Lørdag 8 juli var det landsmøte i Skjærgårds LIVE, hvor blant annet det nye landsstyret ble valgt. Dette er det nye landsstyret. Vær med på å heie på de!!

Styreleder

Navn: Erik Wessmann

Født: 20.oktober 1974

Fra: Kristiansand

Bor: Kristiansand

Jobb/studere: Jobber i Skjærgårds LIVE og Skjærgårds

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE: Jeg vil legge rette til for at ungdommer i hele Norge skal få mulighet til å realisere sine drømmer. Jeg ønsker at Skjærgårds LIVE skal bli enda mer kjent som et godt verktøy for ungdomsarbeid.

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE: Jeg var med på å stifte Skjærgårds LIVE og har hvert med på å heie på oss siden 2008

 

 

 

 

Nestleder

Navn: Elna Øhlund

Født: 18. august 1991

Fra: Gjerstad

Bor: I Oslo, nå midlertidig i Hønefoss

Jobb/studere: Fysioterapeut i turnus

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE:Tanken på at jeg kan være med å arrangere forskjellige leirer, festivaler, konserter og liknende som folk rundt om i landet kan være med på og glede seg over synes jeg er gøy! Derfor er jeg engasjert i sg live. 

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE: Siden 2016

 

 

 

 

Styremedlem

Navn: Bård Kristian Kylland

Født: 23 år

Fra: Tananger, Sola

Bor: Oslo

Jobb/studere: Musiker

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE: Jeg engasjerte meg for å kunne være med å gi flere barn og unge en opplevelse av Jesus, gjennom flere og bedre konserter og andre kulturarrangementer.

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE: Siden 2013

 

 

 

 

Styremedlem

Navn: Maren Andrea Aasulvsen

Født: 23. august 1993

Fra: Kragerø

Bor: Oslo

Jobb/studere: Studere

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE:Jeg liker å jobbe med Skjærgårds LIVE fordi jeg selv har opplevd hvor gøy og viktig det er å møte andre ungdommer på festival som tror på Jesus. På Skjærgårds fikk jeg se at man kan formidle og oppleve tro på mange forskjellige måter som feks igjennom  musikk, dans, quiz, idrett osv. Jeg tror at SG LIVE gjør at vi forlenger festival følelsen for ungdommene ved å ha lokallag som selv  kan arrangerer konserter, festivaler, kurs og aktiviteter rundt om i Norge hele året. Derfor er jeg aktiv i SG LIVE.

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE: Hvert medlem siden 2011 og sittet i landsstyret siden 2015

 

 

 

 

Styremedlem

Navn: Malene Straume Austad

Født: 10.september.95

Fra: Porsgrunn

Bor: Oslo

Jobb/Studere: Student

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE: Syntes dette er en bra organisasjon som gir mulighet til å samles rundt Jesus, musikk og kultur.

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE: Dette er mitt tredje år i styret! Men har hvert med på å arrangere og delta på SgLIVE sine arrangementer i hjembyen en stund før det.  

 

 

 

 

1. vara:

Navn: Andreas Vestvik

Født: 15.mars 1990

Fra: Kleppe

Bor: Kleppe

Jobb/studere: Salgsleder i Coop Mega Klepp

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE: Har et brennende hjerte for å skape arenaer der både kristne og ikke-kristne kan samles på tvers av menigheter og bli enda bedre kjent med Jesus. Som en del av Skjærgårds LIVE familien har jeg fått hjelp og resurser til å gjøre dette hjemme, samtidig som jeg kan være med på noe enda større.      

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE: Ble medlem på Skjærgårds M&M i 2011 og startet et lokallag november

                                                      samme år, så det begynner å nærme seg 7 år.

 

 

 

 

2. vara

Navn: Nora Sofie Wahlquist

Født: 28.august.1998

Fra: Trondheim

Bor: Oslo

Jobb/studere: Student

Hvorfor vil du engasjere deg i Skjærgårds LIVE: Fordi det drives et veldig gøy og viktig arbeid! Skjærgårds LIVE skaper trygge, Jesusfokuserte og morsomme arenaer, og det ønsker jeg å være med på.

Hvor lenge har du hvert engasjert i Skjærgårds LIVE? Siden i sommer