Actiondagen 2021

 

Skjærgårds LIVE og Skjærgårds LIVE Kragerø inviterer til Actiondagen 2021!

Actiondagen er en GRATIS aktivitetsdag for ungdom i aldersgruppen 12-16 år, og arrangeres onsdag 14. juli i Kragerø Actionpark. På Actiondagen får du prøve deg på mange ulike aktiviteter som gokart og paintball, oppleve leker, mat og show – alt smeltet sammen i en 1-dags-sommerleir! Vi skal være ute hele dagen, så husk å kle deg etter været, og forbered deg på en dag med MASSE ACTION!

 

Korte fakta
Sted: Kragerø Actionpark, Kjølebrøndsveien 210, 3766 Sannidal
Dato: onsdag 14. juli 2021
Klokkeslett: kl. 14.00 – 19.00
Pris: gratis
Aldersgruppe: 12 – 16 år (født 2004-2009)
Påmelding: sglive.no/actiondagen-pamelding
Påmeldingsfrist: 7. juli

 

Innhold
Aktiviteter, som gokart og paintball
Middag
Leker
Show

 

Transport
Vi setter opp gratis minibuss for de som ønsker dette. Bussen har påstigning noen sentrale steder i Kragerø, Helle og Sannidal. Bussen har retur til samme stoppesteder etter avsluttet arrangement. 
Du kan også komme deg til Kragerø Actionpark på egenhånd. 
Dersom du ønsker å benyttet deg å tilbudet om minibuss må du gi beskjed om dette ved påmelding. Du vil få tilsendt mer informasjon om avgangstider når det nærmer seg arrangementsdato. 

 

Mat
Vi serverer gratis middag og en liten overraskelse til alle deltakere ca midt i arrangementet. Det er IKKE mulig å kjøpe mat/snacks på stedet denne dagen. 

 

Ta med
Klær etter været, som tåler å bli litt møkkete, og en ekstra jakke til kvelden. Vi skal nemlig være ute hele dagen!

 

Smittevern
Vi vil i tråd med råd fra kommuneoverlegen gjøre nødvendige tiltak for å overholde gjeldende regler og anbefalinger for smittevern.
Det er viktig at personer som er eller kan være syke eller ha symptomer på korona holder seg hjemme. Det er også viktig å huske på god hygiene og unngå unødvendig nærkontakt. 

 

Arrangører og støttespillere
Actiondagen arrangeres av Skjærgårds LIVE Kragerø og Skjærgårds LIVE med støtte fra og i samarbeid med Kragerø Actionpark, Kragerøkirkene, Stiftelsen Skjærgårdsgospel, Kirkens Bymisjon Kragerø, Kragerø kommune og Bufdir.

 

Spørsmål?
For spørsmål om påmelding/transport: kontakt Kristin Brandsæter Torgersen 91738190 / kristin@sglive.no eller Sven Ludvigsen 92881346 / sven.tarald.ludvigsen@kragero.kommune.no
For spørsmål om arrangementet: kontakt Martin Fredriksen 90069148 / martin@sglive.no