Page ID: 0

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Livekveld med standup hos Sg LIVE Sarpsborg

16. januar 2022 @ 20:00 - 21:00

Skjærgårds Live Sarpsborg inviterer til StandUp-kveld på Glenghuset i Sarpsborg søndag 16. jan 2022 k 20. 

Dit kommer selveste Hallvard Dyrnes! 

Hallvard er uten tvil en av våre kommende stand-up stjerner. Han er en ung komiker og improvisatør, og i 2017 vant han prisen for «Årets Nykommer» under Humorfest i Bergen. Han er også fast inventar i forestillingen «Improvors» som vant Humorprisen 2018 for «Årets Sceneshow Indie». Stilen hans er veldig rar og veldig morsom, der punchene er solide og kommer tett.

Han gjør Norgesturnéer med eget show og har stått på de fleste scener i landet, både store og små. Han har også vært å se på opptredener i utlandet, deriblant Canada, Dubai og Edinburgh Fringe.

Nå om dagen reiser Hallvard rundt på videregående skoler over hele landet og de som har sett han der, VET at dette er sjukt moro!

I tillegg har han med seg lekekompis, Mathias Eriksen. Han er en improvisatør med tilknytning til gruppen Harald Impro. Han startet sin improkarriere i Bergen, samme by hvor han også har vunnet Vestlandsmesterskapet i standup.

Mathias er tidligere norgesmester i teatersport.

I showet på Glenghuset blir det både standupshow OG impro der begge gutta er på scenen samtidig for å dra oss med i showet.

Vi vet at dette blir en utrolig morsom kveld og er sinnsykt glade for å invitere ungdom, også de under 18 til denne kvelden.

Som vanlig får alle medlemmer av Skjærgårds Live gratisbilletter. Du som ikke er medlem, kan bli det nå for kun 100,-. 

Det er ingen aldersgrense for å bli og være medlem av Skjærgårds Live Sarpsborg og i tillegg til å komme gratis inn på denne konserten er du med og støtter viktig arbeid blant ungdom i Sarpsborg. Medlemskapet varer ut 2022 og dersom du ikke ønsker å fortsette som medlem, er det bare å la være å betale tilsendt faktura i 2023.

Det er også mulig å kjøpe billett uten medlemskap.

PS! Det er kun 100 plasser på Glenghuset så her gjelder det å sikre seg billett før det blir fullt…

Arrangementet er rusfritt.

 

Se mer informasjon på http://livesarpsborg.no/

Detaljer

Dato:
16. januar 2022
Tid
20:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://livesarpsborg.no/

Arrangør

Skjærgårds LIVE Sarpsborg