Følg oss på Facebook!
Følg oss på Instagram!

Jærgårds

Jærgårds arrangeres av Skjærgårds LIVE Jærgårds i godt samarbeid med Klepp kommune, lokalt næringsliv, Klepp IL og menighetene i området. Når du kjøper billett til Jærgårds får du tilbud om å bli medlem i Skjærgårds LIVE Jærgårds og du vil da få kr 100,- i rabatt på din festivalbillett + medlemskap i Sg LIVE Jærgårds!

 

HVORFOR BLI MEDLEM?

  • Du får BILLIGERE billett til Jærgårds enn hvis du ikke vil bli medlem*
  • Du trenger IKKE betale noe ekstra for medlemskapet
  • Du får rabatt på andre konserter, festivaler og arrangementer
  • Jærgårds får økonomisk støtte til festivalen
  • Medlemskapet er frivillig og uforpliktende og kan sies opp når som helst

*Gjelder ikke medlemmer i barnekor som skal opptre på festivalen da de får billigste pris uansett.

 

Når du blir medlem vil kr 100,- av din betaling være medlemskontingent i Skjærgårds LIVE Jærgårds for i år og neste år. Dersom du allerede har betalt kontingent for i år vil betalingen gjelde som kontingent for neste år. 

Du kan bli medlem samtidig med at du melder deg på Jærgårds på Checkin, eller ved å melde deg inn når du kommer til Jærgårds for å kjøpe billett i døra. Dersom du er med i et barnekor som skal opptre på festivalen kan du få mulighet til å melde deg inn via din korleder i forkant av Jærgårds. Ved kjøp av familiebillett kan inntill 3 av familiens medlemmer bli medlem i Jærgårds. 

Medlemskapet er frivillig og uforpliktende, og du kan når som helst si det opp. Ta kontakt med post@sglive.no dersom du ikke lenger ønsker å være medlem.

Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern). Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre.

For mer informasjon om medlemskapet, se sglive.no/medlem
For mer informasjon om Skjærgårds LIVE; se sglive.no eller ta kontakt med post@sglive.no.

 

jaergards.no