I have a dream

«I have a dream» sa Martin Luther King jr.

En stor og en viktig drøm, en drøm som handlet om at svarte og hvite amrikanere skulle få like rettigheter. Martin Luher King sin drøm var han ikke alene om, mange drømte med ham og mange jobbet og jobber fremdeles for å oppfylle denne drømmen.

Alle drømmer, noen har store drømmer, drømmer om å forandre verden slik som Martin Luther King, noen drømmer om å få bety en forskjell, mens andre drømmer om mer hverdagslige ting. Skjærgårds LIVE heier på alle dere drømmere. Vi tror at det at folk tør å drømme og jobbe for å oppfylle drømmene sine gjør verden til et bedre sted. Det har ikke noe å si om du drømmer stort eller lite, drømmer er viktig.

Vi ønsker å ta del i din drøm, og bli med og kanskje hjelpe deg litt på reisen for å oppfylle drømmen din. Derfor lansere vi LIVE utvikling for alle dere som drømmer om å utvikle deres evne og bli gode formidlere gjennom forskjellige kulturelle utrykk. LIVE utvikling er et kurs hvor vi kan tilby forskjellige seminarer/workshop innen en rekke kulturelle utrykk.

Kursene må bli arrangert av et lokallag i skjærgårds LIVE, så hvis du ønsker et slikt kurs der du bor, ta kontakt med ditt nærmeste lokallag eller Skjærgårds LIVE sentralt, så skal vi se hva vi kan få til.

For mer info om kurset og beskrivelse av seminarene/workshopene vi kan tilby se her: LIVE utvikling brosjyre LOKALLAG

 

Ta kontakt med post@sglive.no for mer informasjon.