Skjærgårds LIVE Innblikk

Under Skjærgårds Music & Mission Festival har vi arrangert Skjærgårds LIVE Innblikk. Dette er et inspirasjonsseminar for deg som er engasjert i ungdomsarbeid eller som ønsker å lære mer om hvordan du kan arrangere konserter, festivaler og andre happeninger.

 

For kun kr 800,- vil vi tilby inntil 15 ungdommer deltakelse på Sg LIVE Innblikk, som inkluderer gratis frokost, spennende seminarer, praksis i festivalarbeid, i tillegg til alt det gode Skjærgårds ellers har å by på! Er du er i alderen 16-24 år? Ønsker du å lære mer om å lede og arrangere kristne arrangementer samtidig som du får ei fantastisk uke på Skjærgårds? Da bør du melde deg på Skjærgårds LIVE Innblikk!

På seminaret vil du bli en del av Skjærgårds LIVE-crewet som bygger miljø på ”LIVE Scene”, Skjærgårds LIVE (Sg LIVE) sin egen kafé-scene ved inngangen til festivalområdet på Risøya. Her får du oppleve sofaer, brettspill, kafé, åpen scene, gjester, quiz og seminarer. Sg LIVE Innblikk gir deg daglig seminarer og kursing om hvordan å lage lokale happeninger og konserter, personlig veiledning, og mulighet til å knytte kontakter med andre som er engasjert i lokalt ungdomsarbeid. I tillegg til å delta på seminarene får du også prøve deg i praktisk festivalarbeid innen et område som for eksempel teknikk, kafédrift, artistvert, security eller liknende.

Du får også selvfølgelig god tid og mulighet til å delta på konserter, seminarer, bibeltimer, happeninger, kaféer, bading, soling og henging på Skjærgårds Music & Mission generelt.
Sg LIVE Innblikk varer fra tirsdag til fredag, men vanlig festivalbillett for lørdag og søndag er inkludert i prisen!

Pris: Kr. 800,- pr. person som inkluderer:
– Frokost hver dag
– Deltakelse på Innblikk’s egne seminarer og opplegg
– Festivalpass som deltaker som gir fri tilgang til alle konserter, møter, seminarer etc (tirsdag – søndag).
Øvrige måltider kan du kjøpe eller lage selv.

Du betaler din egen reise, men du kan søke om økonomisk støtte til å dekke utgiftene til både deltakelse og reise, fra for eks kommune eller hos Sg LIVE-lokallaget ditt. Ta kontakt med Kristin, så hjelper vi til!

 

Skjærgårds LIVE Innblikk i framtida
Dette prosjektet er for øyeblikket lagt på is..