Lokalnytt: Aloha 2019

Lokalnytt: Aloha 2019

I Skjærgårds LIVE finnes det massevis av lokallag som driver spennende arbeid i sine lokale ungdomsmiljøer. Dette har vi lyst til å løfte opp og vise fram, og håper det vil være til inspirasjon for andre lokallag!

Lørdag 2. mars hadde Skjærgårds LIVE Kragerø planlagt tidenes snøfest på Barland gård i Kjølebrønd, Kragerø. Men da 2. mars nærmet seg så forsvant også snøen faretruende raskt. Gjengen i Skjærgårds LIVE Kragerø innså da at noe måtte gjøres og resultatet ble Aloha 2019.

Snøfesten ble avlyst og Kragerø svømmehall ble booket. Hallen ble pyntet med palmer, diskolys, oppblåsbare badedyr og DJ Hermy tok turen fra Oslo for å bidra med musikk fra bassengkanten. Når dette kombineres med høyluftfuktighet, vann og stripete badedrakter så er den ultimate tropiske helaften et faktum i kalde Norge en tidlig mars dag.

Ungdommer fra Kragerø, Tvedestrand, Vegårshei og til og med et kor fra Stange deltok på festen. Og når man i tillegg ble invitert til middag og aktiviteter med karibisk tema på bedehuset etter svømmehallen. Så er det ikke rart at dette ble en suksess som de ønsker å gjenta neste år.

 

Foto: Marius M. Haugen, Kragerø Blad