Firestarter 2018

Skjærgårds LIVE Firestarter arrangerer festivalen «Firestarter 2018» 9. – 11. mars

Firestarter arrangeres av Skjærgårds LIVE Firestarter i samarbeid med lokale menigheter. Når du kjøper billett til Firestarter får du tilbud om at kr 100,- av din billettpris går til medlemskap i Sg LIVE Firestarter for inneværende år, uten at du må betale noe ekstra!

Du kan bli medlem samtidig med at du melder deg på Firestarter på Checkin, eller ved å melde deg inn når du kommer til Firestarter for å kjøre billett i døra.
Dersom du er konfirmant vil du få mulighet til å melde deg inn ved å signere på innmeldingsliste hos din prest/konfirmantansvarlig i forkant av Firestarter.

Medlemskapet gir deg fordeler som rabatt på andre festivaler og konserter, og støtter Firestarter videre, uten at det koster deg noe ekstra.
Medlemskapet er frivillig og uforpliktende, og du kan når som helst si det opp. Ta kontakt med post@sglive.no dersom du ikke lenger ønsker å være medlem.

Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler. Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre.

For mer informasjon om medlemskapet, se sglive.no/medlem

For mer informasjon om Skjærgårds LIVE; se sglive.no eller ta kontakt med post@sglive.no.

 

Firestarter.no
Firestarter på Facebook