Endre Gryting på turné med Skjærgårds LIVE

Endre Gryting på turné med Skjærgårds LIVE

Selv om det ikke er mye som tyder på det (hvert fall her på Østlandet) så har vinteren kommet. Og med vinteren så kommer også vinterturneen med Skjærgårds LIVE. For vinterturneen i februar 2021 er det en norsk artist vi reiser på veien med.

Endre Gryting er en norsk Hiphop-artist som for alvor ble kjent gjennom sangkonkurransen The Voice på TV2. Her fikk han alle de fire dommerne til å snu seg, med et ønske om at han skulle velge dem som mentor. Det var ikke bare i den første episoden Endre imponerte. Han imponerte dommerne og det norsk folk så mye at han kom helt til semifinalen i The Voice 2019.

Ved siden av å være en dyktig rapper har Endre også en historie å fortelle. Og han fortelle det på en måte og med et språk som ungdommer forstår.  På turneen vil Endre sette sammen en konsert med sanger fra de forskjellige epokene i livet sitt. Fra oppveksten sin i bydelen Fjell i Drammen og hvordan den formet han på godt og vondt, og om perioden da han hadde droppet ut av videregående skole og røykte cannabis så å si hver dag. Han vil også fortelle om hvordan han tok tak i livet sitt, fikk det på rett kjøl, ble med i The Voice, og giftet seg, og hvor han er nå. Og ikke minst så vil han fortelle om hvordan han fant Jesus og hvordan det preget livet hans.

Stedene han vil besøke og holde konsert under Skjærgårds LIVE’s vinterturné 2021 er:

1. feb:              Grenland FHS

2. feb:              Jørpeland

4. feb:              Stavern FHS

5. feb:              Reme

6. feb:             Drammen

8. feb:             Ål

9. feb:             Steinkjer

10. feb:            Andebu

11. feb             Skien

12. feb:            Sarpsborg

13. feb:            Vegårshei

14. feb:            Finsland